Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τσιτσιπάς: Η πρώτη ανάρτηση μετά από το σάλο για το μη εμβολιασμό του

Νέος κύκλος αντιδράσεων και σχολίων για το τι είπε ο Έλληνας τενίστας

Την πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του ότι δεν έχει εμβολιαστεί για τον κορωνοϊό, έκανε ο Έλληνας τενίστας, Στ. Τσιτσιπάς.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσιτσιπάς έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής όταν δήλωσε σχετικά με το εμβόλιο για τον κορωνοϊό ότι «όχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει» (δείτε εδώ).

Αυτή η δήλωση του Τσιτσιπά προκάλεσε θύελλά αντιδράσεων ειδικά στα social media, με πολλούς να υπενθυμίζουν ότι ο τενίστας είχε πρωταγωνιστήσει ακόμη και σε σποτάκι για τα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης της πανδημίας. Ένας από τους πολλούς που σχολίασαν τα όσα είπε ο Τσιτσιπάς ήταν ο Ηλίας Μόσιαλος που τόνισε ότι τέτοιες τοποθετήσεις θα πρέπει να μας προβληματίσουν (δείτε εδώ). Καυστική ανάρτηση για το θέμα είχε κάνει χθες και ο αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Ιωάννης Κωνσταντινίδης (δείτε εδώ).

 

Η πρώτη ανάρτηση μετά το σάλο

Αρκετές ώρες μετά τη δήλωσή του η οποία προκάλεσε τις αντιδράσεις, ο Τσιτσιπάς έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram και αυτό που έγραψε ερμηνεύεται ως έμμεση απάντηση στην κριτική που έχει δεχθεί. Συγκεκριμένα, ο Τσιτσιπάς πόσταρε μια φωτογραφία του και έγραψε στη λεζάντα: «Με το να προσέχεις τον εαυτό σου, προσέχεις επίσης και αυτούς που είναι δίπλα σου».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/CSsAjktnHfU/

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανάρτηση αυτή του Τσιτσιπά έχει προκαλέσει νέο γύρο αντιδράσεων και σχολίων, με πολλούς να επισημαίνουν ότι κάποιος που δεν έχει κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό δεν μπορεί να μιλάει για τη φροντίδα και την προστασία των διπλανών του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους