Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προθεσμία για την Πέμπτη έλαβε το μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της η κατηγορούμενη δηλώνει αθώα, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένη κατηγορία

Για την ερχόμενη Πέμπτη ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί το 31χρονο μοντέλο που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών. Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη από αστυνομικούς το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Γλυφάδα, όταν κατόπιν ελέγχου εντοπίστηκαν κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη, στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν, ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την κοκαΐνη και δεν μπορεί να δικαιολογήσει πως βρέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες κάτω από το κάθισμα του αυτοκινήτου της που είναι ιδιοκτησίας της. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Ανδρέα Θεοδωρόπουλο η κατηγορούμενη δηλώνει αθώα, κάνοντας λόγο για κατασκευασμένη κατηγορία.

«Δηλώνουμε απερίφραστα ότι η κατηγορία είναι κατασκευασμένη και δηλώνει και είναι αθώα. Θα αποδειχθεί από την ανάκριση ότι όλη αυτή η υπόθεση έχει κατασκευαστεί από εχθρική πλευρά, αρκετές πλευρές ήθελαν την συγκεκριμένη εντολέα μου να έχει αυτήν την κατηγορία εις βάρος της και για αυτό το λόγο υπάρχουν και προειδοποιητικά μηνύματα ένα-ενάμιση μήνα πριν ότι θα καταστραφεί η ζωή της, θα καταστραφεί το παιδί της και η ίδια», υποστήριξε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος της.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις
Εργασίες πραγματοποιούνται και σήμερα από συνεργεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου
Θεσσαλονίκη: Έργα σε 4 δρόμους – Όλα τα σημεία με κλειστές λωρίδες και ρυθμίσεις