Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μοντέλο παίκτρια ριάλιτι με 7,8 κιλά κοκαΐνη: Καμία εμπλοκή, υποστηρίζει η ίδια

Το χρονικό της σύλληψης, οι έρευνες και η βαλίτσα με τα ναρκωτικά

Αποποιείται τις ευθύνες για τα ναρκωτικά η γνωστή παίκτρια ριάλιτι, η οποία συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, μαζί με τον σύντροφό της, ενώ ο δικηγόρος της σημειώνει πως η ίδια «θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις στις αρμόδιες και μόνο Δικαστικές Αρχές».

Την ίδια ώρα, σε δήλωσή του, μέσω του συνηγόρου του Σταύρου Γεωργόπουλου, ο σύντροφος του μοντέλου αναφέρει ότι δεν είχε συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας της κοκαΐνης που κατασχέθηκε και υποστηρίζει ότι η συγκατηγορούμενή του, «δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή».

Αναλυτικά, ο δικηγόρος του συλληφθέντα αναφέρει: «Ο εντολέας μου, στα πλαίσια της εξαρτήσεώς του από τοξικές ουσίες και του χρέους που είχε απέναντι σε προμηθευτή του, υποχρεώθηκε, ως αναλώσιμος αχυράνθρωπος, να εμπλακεί μόνος του χωρίς κανέναν συνεργό στη μεταφορά της ποσότητας που κατασχέθηκε. Η συγκατηγορούμενή του δεν είχε καμία απολύτως γνώση ούτε εμπλοκή, αντίθετα ήταν αυτή που, γνωρίζοντας το πρόβλημά του, προσπαθούσε να τον αποτρέψει από την επαφή με τις ναρκωτικές ουσίες».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της πρώην παίκτριας ριάλιτι, Παντελής Κοκοτός, τόνισε ότι η ίδια «θα δώσει τις αναγκαίες εξηγήσεις στις αρμόδιες και μόνο Δικαστικές Αρχές, τις οποίες εμπιστευόμαστε απόλυτα», σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε ότι λαμβάνει χώρα επανειλημμένη αναφορά του ονόματος και της εικόνας της εντολίδος μας, συνοδεία πλήθους ανακριβών πληροφοριών».

Το χρονικό

Οι συλλήψεις έγιναν χθες το βράδυ στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Συγκεκριμένα, ο άνδρας βρέθηκε να έχει τα ναρκωτικά, συνολικού μικτού βάρους 7 κιλών και 827 γραμμαρίων, τα οποία ήταν μοιρασμένα σε επτά συσκευασίες, σε μια βαλίτσα με στόχο τη διακίνηση αλλά και για λογαριασμό της συντρόφου του. 

Προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο από τους αστυνομικούς, προέβαλε σθεναρή αντίσταση, ενώ τους χτύπησε με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι στην Αθήνα, το ζευγάρι βρέθηκε να κατέχει από κοινού συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,1 γραμμαρίου.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα κοκαΐνης βάρους -7.827,1- γραμμαρίων
  • ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας
  • το χρηματικό ποσό των 5.050 ευρώ
  • Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
  • δίκυκλη μοτοσυκλέτα
  • 3 συσκευές κινητής τηλεφωνίας
  • Πρόσφατα το ζευγάρι είχε ανοίξει μαγαζί κάνοντας έτσι το πρώτο του επιχειρηματικό ξεκίνημα. 

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών τη Δευτέρα. 

Πηγή: kathimerini

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ