Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σέρρες: Αυτοπυροβολήθηκε μια 13χρονη – Νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη

Από ατύχημα, με κυνηγετικό όπλο του πατέρα της το οποίο φέρεται να περιεργαζόταν

Παραλίγο τραγωδία χθες, Κυριακή, στις Σέρρες, όπου ένα 13χρονο κορίτσι αυτοπυροβολήθηκε από ατύχημα μέσα στο σπίτι της στην πόλη των Σερρών με όπλο του πατέρα της.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα, όταν το 13χρονο κορίτσι αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο του πατέρα της το οποίο φέρεται να περιεργαζόταν, μέσα στο σπίτι της οικογένειας στις Σέρρες.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Σερρών και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύεται, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή της.

Στο σπίτι την ώρα που έγινε το περιστατικό βρισκόταν ο 35χρονος πατέρας της ανήλικης, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών, ενώ το όπλο κατασχέθηκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία
Έργα αποκατάστασης ύψους 1,4 δισ. ευρώ ξεκινoύν το καλοκαίρι στη Θεσσαλία μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel
Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης
Σε συνάντηση με τη δήμαρχο Καλαμαριάς, Χρύσα Αράπογλου, συζήτησαν για την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου της Θεσσαλονίκης.
Ανδρουλάκης: Να αναπτυχθεί σωστά το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης