Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αστυνομικοί σκύλοι εντόπισαν πάνω από 21 κιλά κάνναβης (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Επεισοδιακή σύλληψη διακινητή ναρκωτικών στο Κιλκίς – Εμβόλισε περιπολικό για να αποφύγει τη σύλληψη

Για εισαγωγή σημαντικής ποσότητας κάνναβης συνελήφθη ημεδαπός άνδρας σε περιοχή του Κιλκίς, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς. Ειδικότερα, ο προαναφερόμενος άνδρας εντοπίστηκε προχθές (18 Σεπτεμβρίου 2021) το βράδυ να οδηγεί όχημα και σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο, ανέπτυξε ταχύτητα κινούμενος κατά των αστυνομικών, προκαλώντας φθορές σε υπηρεσιακό όχημα.

Λίγο αργότερα εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση και παρά την σθεναρή αντίσταση του, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.150 ευρώ.

Με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου «Minnie» της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, αλλά και του σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Iris» του Τελωνείου Ευζώνων, πραγματοποιήθηκαν με το πρώτο φως εκτεταμένες έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν σε δασώδη περιοχή 2 σάκοι με ποσότητες κάνναβης, που είχε κρύψει ο συλληφθείς. Οι 2 σάκοι περιείχαν συνολικά 20 νάιλον συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 21 κιλών και 61 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα ιδιοκτησίας του, που χρησιμοποίησε για την παράνομη δραστηριότητά του. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Δείτε το video που αναρτήθηκε για την υπόθεση στη σελίδα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook, καθώς και τις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα:

https://www.facebook.com/gadpkmakedonias/videos/241424747840023

 

kannabi_kilkis_1.jpg
kannabi_kilkis_2.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Δεν σκότωσα, δεν λεηλάτησα, δεν έκλεψα, δεν βίασα και, κυρίως, δεν ξεκίνησα κατακτητικό πόλεμο εναντίον μιας γειτονικής χώρας»
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία