Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έβρος: Πιάστηκαν να μεταφέρουν πάνω από 53 κιλά κάνναβη (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν από την αστυνομία ένας άντρας και μια γυναίκα – Τι βρέθηκε από την έρευνα

Περισσότερα από 53 κιλά κάνναβης κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας στον νομό Έβρου. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν 2 ημεδαποί σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών. Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Στο πλαίσιο συντονισμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (4-10-2021) το μεσημέρι, στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανεών Έβρου, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας εντόπισαν και κατέσχεσαν περισσότερα από 53 κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί (ένας άντρας και μία γυναίκα) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά, διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, οι δράστες επιβαίνοντες σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέβησαν στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανεών προκειμένου να πραγματοποιήσουν έξοδο από τη χώρα.

Κατά τον ενδελεχή έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Καστανέων και τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών “ΜΟΡΦΕΑ” και τελωνειακών υπαλλήλων Καστανέων, εντόπισαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες του οχήματος, πενήντα μία (51) νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 53.202 γραμμαρίων.

Κατασχεθήκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες, κινητά τηλέφωνα και διάφορα χρηματικά ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ορεστιάδας.

narkotika_ebros.jpeg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ