Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Οικονόμου-Μακρής επισημοποίησαν τη σχέση τους με σύμφωνο συμβίωσης (ΦΩΤΟ)

«Η πολιτεία δε μας δίνει ακόμη το δικαίωμα για πολιτικό γάμο» διευκρίνισαν

Τη σχέση τους αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη Δευτέρα ο Μιχάλης Οικονόμου και o Γιώργος Μακρής.

Οι δυο τους αποκάλυψαν το ευτυχές γεγονός, μέσω ανάρτησής τους στο Instagram, ωστόσο πολλοί μπερδεύτηκαν και νόμιζαν πως παντρεύτηκαν. Με νέα του ανάρτηση ωστόσο το πρωί της Τρίτης, ο Μιχάλης Οικονόμου ξεκαθάρισε πως οι δυο τους υπέγραψαν απλά σύμφωνο συμβίωσης και δεν παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, καθώς η πολιτεία δεν τους δίνει ακόμα αυτό το δικαίωμα.

anartisi_oikonomou.jpg

Ευχαριστούμε θερμά για τις όμορφες ευχές! Πρέπει όμως εδώ να κάνουμε μια υπενθύμιση, καθώς πολλές ιστοσελίδες έγραψαν πως παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο.

Όχι, δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η Πολιτεία δεν μας δίνει ακόμη το δικαίωμα να το κάνουμε. Υπογράψαμε απλά ένα σύμφωνο συμβίωσης, άσχετα που εμείς από τη χαρά μας λέμε πως παντρευτήκαμε, αφού δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάτι περισσότερο να κάνουμε από αυτό.

Ελπίζουμε σύντομα όλα τα ζευγάρια σε αυτή τη χώρα να έχουν τα ίδια δικαιώματα, όχι μόνο για γάμο αλλά και για τεκνοθεσία. Για να είμαστε και εμείς και τα παιδιά μας εξασφαλισμένοι και στη ζωή και στην απώλεια. Ας είμαστε οι εαυτοί μας άφοβα, η αγάπη είναι φως και δεν κρύβεται!».

Ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα παρακάτω και περνώντας μια πολύ ιδιαίτερη και ευχάριστη στιγμή οι δυο τους σαν ζευγάρι. Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής, επίσης ηθοποιός, είναι μαζί πολλά χρόνια, τα τελευταία χρόνια έχουν υιοθετήσει ένα παιδάκι και αποφάσισαν τώρα να επισημοποιήσουν και τη σχέση τους, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης.

Ο ίδιος ο ηθοποιός αποκάλυψε το ευχάριστο γεγονός, μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη», έγραψε στο post του ο Μιχάλης Οικονόμου, ποστάροντας μια σειρά φωτογραφιών που αποτυπώνει τη χαρά του ζευγαριου αλλά και το χιούμορ τους. Σε κάποιες από αυτές διακρίνεται μια φίλη τους να γράφει στις... τρακτερωτές σόλες των παπουτσιών τους κατά το έθιμο με τα ονόματα στα παπούτσια στους γάμους.

 

 

View this post on Instagram

A post shared by Giorgos Makris (@giorgos_makris_gm)

 

Δείτε στην παρακάτω gallery του TyposThes τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν:

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ