Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γαύδος: Παρέλαση από τους 4 μικρούς μαθητές για το ΟΧΙ

Συγκίνηση από την παρέλαση των 4 μικρών μαθητών του νησιού

Τέσσερις μικροί μαθητές ήταν αρκετοί να ξεσηκώσουν το ακριτικό νησί της Γαύδου. Οι λιλιπούτειοι μαθητές σήκωσαν τη σημαία και παρέλασαν με περηφάνια για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. 

Τις εικόνες δημοσίευσε ο δήμος Γαύδου στο λογαριασμό του στο Facebook, όπου φαίνονται οι τέσσερις μαθητές με τις δύο δασκάλες τους να κάνουν την παρέλασή τους και να αποδίδουν τιμές στους αγωνιστές του 1940.

Στο Ηρώο στο Καστρί τελέστηκε το τρισάγιο και έγινε η κατάθεση στεφάνων. Οι φωτογραφίες συνοδεύονται από την παρακάτω ανάρτηση: «Πάλεψαν και έδωσαν τη ζωή τους χωρίς δεύτερη σκέψη για την Ελευθερία μας, πάλεψαν κόντρα στο άδικο που θέλησαν κάποιοι να επιβάλλουν σε όλον τον κόσμο.

Αυτοί ήταν οι ήρωες μας που ύψωσαν τα κορμιά τους απέναντι στους κατακτητές βροντοφωνάζοντας το «ΟΧΙ» που έδωσε θάρρος και ελπίδα στην ανθρωπότητα.

Σήμερα καλούμαστε όλοι μας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα, υπηρετώντας πιστά τα ιδανικά και τις αξίες της Ανθρωπότητας!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το εξωτικό φρούτο που ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσεις
Aποτελεί έναν από τους καλύτερους συμμάχους στη σωστή ρύθμιση του σακχάρου, προλαμβάνοντας την εκδήλωση διαβήτη - τουλάχιστον για τις γυναίκες
Το εξωτικό φρούτο που ρυθμίζει το σάκχαρο και μειώνει τον κίνδυνο να νοσήσεις