Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εισαγγελική παρέμβαση για την επίθεση στον καθηγητή Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα

Ο κ. Βασιλακόπουλος κατήγγειλε προπηλακισμό σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας - H απάντηση του ιδιοκτήτη του καταστήματος

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας Σταμ. Δασκαλόπουλου προκάλεσε η επίθεση που δέχθηκε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ενώ γευμάτιζε με πνευμονολόγους σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας.

Ο κ. Βασιλακόπουλος κατήγγειλε προπηλακισμό σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας, όταν συνάδελφός του ιατρός ρώτησε, γιατί δεν έγινε έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού. “Δεν ελέγχθηκε η παρέα των γιατρών, γιατί η φαρμακευτική εταιρεία που τους φιλοξένησε, στο περιθώριο διοργάνωσης σεμιναρίου, διεμήνυσε στην επιχείρηση πως δεν χρειαζόταν, γιατί ήταν όλοι τους εμβολιασμένοι”, είναι η εκδοχή του ιδιοκτήτη της ταβέρνας.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων θα αναλάβει να διερευνήσει εάν τελέστηκαν αυτεπαγγέλτως διωκόμενες αξιόποινες πράξεις και σε καταφατική περίπτωση, ποιες. Επίσης, αν οι παθόντες θα υποβάλουν έγκληση ή όχι με δεδομένο ότι η προθεσμία υποβολής έγκλησης ολοκληρώνεται σε 3 μήνες.

Πάντως μέχρι στιγμής καμία από τις δυο πλευρές δεν έχει υποβάλλει μήνυση.

Πηγή: ertnews

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elaiolado
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο
Καύσωνες, υψηλά επιτόκια και πληθωρισμός συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα που ωθεί στα ύψη τις τιμές
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο