Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κορωνοϊός: «Έσβησε» άνδρας 31 ετών στην Πάτρα

Έδωσε μάχη αλλά δεν τα κατάφερε

Έναν ακόμη νέο άνθρωπο παίρνει από κοντά μας ο κορωνοϊός. Ένας άνδρας 31 ετών κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (ΠΓΝΠ), βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του.

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» σκληρά τον 31χρονο, ο οποίος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ Covid του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας (ΠΓΝΠ).  Σύμφωνα με πληροφορίες του Thebest.gr, ο άτυχος νέος είχε υποκείμενο νόσημα.

Την ίδια ώρα η κατάσταση στα νοσοκομεία της αχαϊκής πρωτεύουσας εξακολουθεί να είναι πιεστική. Ήδη άνοιξε και πέμπτη κλινική κορωνοϊού στο νοσοκομείο του Ρίου και στην ορθοπεδική πια νοσηλεύονται ασθενείς με Covid, ενώ τις τελευταίες ώρες έγιναν άλλες 30 εισαγωγές περιστατικών κορωνοϊού.

 «Είναι μεγάλη ανάγκη να προχωρήσει ο εμβολιασμός και όσοι είναι να κάνουν την 3η δόση και έχει έρθει η ώρα, να την κάνουν και να μην την καθυστερήσουν. Η 3η δόση είναι σημαντική», επισημαίνει ο αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγητής Παθολογίας – Λοιμώξεων και Διευθυντής Παθολογικής Κλινικής ΠΓΝΠ Μάρκος Μαραγκός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Για εξοικονόμηση πόρων και επιτάχυνση της διαδικασίας, κάνει λόγο η διοίκηση Αγγελούδη – Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια για ένταξη του έργου στο νέο...
Θεσσαλονίκη: Αλλαγή «πλεύσης» από το δήμο για το ξύλινο ντεκ στην Λ. Νίκης
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία
Κάθε ανήλικος ηλικίας κάτω των 13 ετών δεν θα μπορεί, χωρίς να συνοδεύεται από έναν ενήλικο, να κυκλοφορεί από τις 23.00 έως τις 06.00 σε δημόσιους...
Απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ σε παιδιά κάτω των 13 σε πόλη στη Γαλλία