Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μάριος Μαρέλης: «Νόσησα από κορωνοϊό αν και είμαι εμβολιασμένος» (VIDEO)

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή είναι η ασθένεια», δήλωσε ο τραγουδιστής

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA μίλησε ο τραγουδιστής Μάριος Μαρέλης, ο οποίος αν και εμβολιασμένος νοσεί από κορωνοϊό και περνάει δύσκολες στιγμές.

«Πέρασα ένα τετραήμερο πολύ δύσκολο, με πολλούς πόνους, πυρετό, πονοκεφάλους αφόρητους, δύσπνοια. Σήμερα είναι η πέμπτη μέρα που έχω συμπτώματα. Το εμβόλιο το είχα κάνει πριν 3 μήνες. Ευτυχώς που εμβολιάστηκα. Αν δεν είχα εμβολιαστεί πώς θα ήταν όλο αυτό; Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα, ευτυχώς. Είμαι 33 ετών», περιέγραψε ο κ. Μαρέλης.

 «Ο γιατρός μου, μού είπε ότι ίσως μου μετέφερε κάποιος πολύ υψηλό ιικό φορτίο. Σπίτι το περνάω, μιλάω με το γιατρό μου, παίρνω μια αγωγή. Μου είπε ότι το εμβόλιο με προστάτευσε. Όταν το έκανα, έκανα το μονοδοσικό, δεν είχα παρενέργειες, μόνο κάποια δέκατα έκανα. Θα κάνω σίγουρα και την επόμενη δόση όταν περάσουν οι έξι μήνες», είπε ο ίδιος.

 «Θέλω να πως σε όσους είναι διστακτικοί, ότι το εμβόλιο είναι ένα όπλο απέναντι στον πόλεμο που ζούμε. Πρόσεχα αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο σοβαρή είναι η ασθένεια», τόνισε κλείνοντας ο Μάριος Μαρέλης.

Πηγή: megatv.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τιμήθηκε η Γενοκτονία των Ποντίων στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης (ΦΩΤΟ)
Πραγματοποιήθηκε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων προ του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Κυρίου
Θεσσαλονίκη: Τιμήθηκε η Γενοκτονία των Ποντίων στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης (ΦΩΤΟ)
Λεκτική επίθεση στο Θεόδωρο Καρυπίδη σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη
Οι δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ αφέθηκαν ελεύθεροι και ήδη έχει επιληφθεί για το περιστατικό η Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης
Λεκτική επίθεση στο Θεόδωρο Καρυπίδη σε εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη