Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ξεσπά η Παρασκευή για ρατσισμό στη νεκρή 8χρονη: «Τι σημαίνει ήταν Ρομά;»

«Πότε θα σταματήσει αυτός ο ρατσισμός; Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Βασικά, δε πρέπει να λέγονται άνθρωποι»

Οργή για τον θάνατο της οκτάχρονης Όλγας στο Κερατσίνι εξέφρασε η Παρασκευή Κερασιώτη, πρώην παίκτρια του GNTM που στο παρελθόν, όπως έχει αποκαλύψει, είχε δεχθεί bullying επειδή είναι Ρομά.

«Δεν έχω λόγια, που πήγε η ανθρωπιά; Τι σημαίνει ήταν Ρομά; Ξαναρωτάω, τι σημαίνει ήταν Ρομά; Πότε θα σταματήσει αυτός ο ρατσισμός; Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Βασικά, δε πρέπει να λέγονται άνθρωποι» έγραψε η Παρασκευή Κερασιώτη σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι συνθήκες θανάτου της Όλγας έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Το κοριτσάκι σφηνώθηκε σε μεταλλική πόρτα βάρους μισού τόνου σε εργοστάσιο, ενώ εργάτες περνούσαν δίπλα της και κανείς δεν έκανε το παραμικρό, αφήνοντας την οκτάχρονη να ξεψυχήσει.

anartisi_kerasioti

Πηγή: protothema

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ) οργανώνει και φέτος την καθιερωμένη Πανελλαδική Ημέρα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης σεόλη τη...
Πορεία ειρήνης σήμερα από την ΕΔΥΕΘ στη Θεσσαλονίκη
perifereiakos-flyover
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη
Τι είπε για την κίνηση στο περιφερειακό και το Flyover ο αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πάρις Μπίλλιας
Οδηγός - FlyOver: Ποιες ώρες φρακάρουν τα ΙΧ στον περιφερειακό στη Θεσσαλονίκη