Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαγεύουν οι χιονισμένες εικόνες στη Βόρεια Ελλάδα (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Χιόνια και μέσα στην πόλη της Φλώρινας – Οι περιοχές που ντύθηκαν στα λευκά

Ακόμη και την πόλη της Φλώρινας επισκέφθηκε, σήμερα, ο χιονιάς. Η χιονόπτωση ξεκίνησε στις 11 το πρωί, ήταν ιδιαίτερα έντονη, με τη θερμοκρασία να βρίσκεται στους 0 βαθμούς Κελσίου, ενώ χιονίζει σε όλα τα ορεινά ακόμη και στην περιοχή της Πρέσπας.

Οι οδηγοί που κινούνται στο επαρχιακό δίκτυο της Φλώρινας χρειάζεται να είναι προσεκτικοί και να διαθέτουν αντιολισθητικές αλυσίδες ή ελαστικά χιονιού

Χιονοπτώσεις, σε υψόμετρο 1000 μέτρων περίπου, στην περιοχή της Αργιθέας σημειώθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας στη διάρκεια της νύχτας της  29- 30 Νοέμβρη, σύμφωνα με δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ του αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνου Νούσιου.

Έξι μηχανήματα της Π.Ε. επιχειρούν για να μην υπάρχουν προβλήματα στις μετακινήσεις. Το ύψος του χιονιού σύμφωνα με τον κ. Νούσιο φτάνει τα 20 εκατοστά. Η εικόνα που παρουσιάζουν τα ποτάμια μετά τις έντονες βροχοπτώσεις είναι ελεγχόμενη, σύμφωνα με τον ίδιο.

Άσπρισαν οι κορφές των Αγράφων και των Τρικάλων

Στα ορεινά πάνω από τα 1.500 μ. περίπου, όλες σχεδόν οι κορφές των Τρικάλων και της Καρδίτσας (περιοχή Αγράφων), έχουν ασπρίσει…

Το λεγόμενο “πασπάλισμα” στα Άγραφα φαίνονταν από τον κάμπο αργά το απόγευμα, ενώ εικόνες έχουμε και από την χιονισμένη κορυφή Τριγγία στον Κλεινοβό και το Παλαιοχώρι Καλαμπάκας που άσπρισε όλη η οροσειρά.

Στα λευκά και το Μέτσοβο

Τρίκαλα

 

Κοζανη

 

 

 

Φλώρινα

 

 

 

Δείτε εικόνες από Φλώρινα, Μέτσοβο και Καστοριά. 

ΣΥΡΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΡΕΤΕ ΔΕΞΙΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ