Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εφιάλτης για 11χρονη - Την κακοποίησε σεξουαλικά καθηγητής φροντιστηρίου

Συγκλονίζει ο πατέρας της

Τον εφιάλτη της σεξουαλικής κακοποίησης έζησε ένα 11χρονο κορίτσι στα χέρια καθηγητή φροντιστηρίου.

Ο εφιάλτης ξεκίνησε στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών. Ο καθηγητής του φροντιστηρίου ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του σε βάρος του παιδιού, για 4 ολόκληρα χρόνια.

Η μαθήτρια δεν είχε μιλήσει στους γονείς της. Ξεσπούσε στο σώμα της: Αυτοτραυματισμοί, καταθλιπτικά επεισόδια… «Έκοβα το σώμα μου με ξυράφια», λέει η 16χρονη σήμερα κοπέλα.

Σοκάρουν τα λόγια της ανήλικης

«Είχα φόβο, νεύρα με εμένα, στεναχώρια, απογοήτευση, δεν μου άρεσε αυτό που συνέβαινε αλλά δεν μπορούσα να κατανοήσω τι είναι. Δεν μου είχε μάθει ποτέ κανένας ότι αυτό μπορεί να γίνει από άτομο που σέβονται όλοι».

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο πατέρας της μαθήτριας για να αφυπνίσει όπως είπε άλλους γονείς και να προστατέψει άλλα παιδιά.

«Στην ηλικία των 12 ετών είδαμε μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά της. Ήταν μελετηρό παιδί, πρόσχαρο, και ξαφνικά παραιτήθηκε από όλα, από το σχολείο, από τη ζωή. Άλλαξε την εμφάνισή της και τη συμπεριφορά της σε βαθμό που δεν το δικαιολογούσε η εφηβεία. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι είχε γίνει κάτι τέτοιο, και το ρίχναμε στην εφηβεία» σημείωσε.

«Είσαι η αδυναμία μου…»

Είσαι η αδυναμία μου έλεγε συνεχώς ο καθηγητής στο παιδί, όπως το ίδιο αποκάλυψε στον παιδοψυχολόγο και ζητούσε ως ανταλλάγματα φιλιά και αγκαλιές για να της δώσει καραμέλες και τσάι.

Η συνέχεια φρικιαστική… «Έβαζε τα χέρια του μέσα από την μπλούζα μου… άγγιζε με βίαιο τρόπο τo στήθος… Πονούσα κι έκλαιγα…» συμπλήρωσε.

«Η μικρή κρυβόταν πολύ. Δεν ήθελε να πάει για μπάνιο το καλοκαίρι, φορούσε συνέχεια μακρυμάνικα, δεν έδειχνε καθόλου τον εαυτό της. Πριν ένα χρόνο έκανε μια σχέση, και τη βοήθησε το παλικάρι και ανοίχτηκε στη μητέρα της» πρόσθεσε.

Η εισαγγελία έχει ασκήσει ποινική δίωξη για κατάχρηση ανηλίκου κάτω των 12 ετών στον καθηγητή, ο οποίος ήταν διευθυντής σε φροντιστήριο της Δυτικής Αττικής απ όπου και απολύθηκε.

Πηγή: megatv

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μαθητής στην Πάτρα έπαθε ηλεκτροπληξία – Ακούμπησε γυμνό καλώδιο σε σχολείο
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημέρευε
Μαθητής στην Πάτρα έπαθε ηλεκτροπληξία – Ακούμπησε γυμνό καλώδιο σε σχολείο