Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θετική στον κορωνοϊό η Ανθή Βούλγαρη: «Έχω φοβερό πόνο στα κόκκαλα» (VIDEO)

«Την περασμένη Πέμπτη ήρθα σε επαφή με δύο κρούσματα από ό,τι αποδείχτηκε», δήλωσε

Θετική στον κορωνοϊό είναι τελικά η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος που απουσιάζει από χτες από το «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε τηλεφωνικά το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή και αναφέρθηκε στα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν.

«Είμαι και εγώ μέσα στα κρούσματα. Την περασμένη Πέμπτη ήρθα σε επαφή με δύο κρούσματα από ό,τι αποδείχτηκε. Έκανα δυο μοριακά αρνητικά. Χθες το μεσημέρι ανέβασα πυρετό, έκανα δύο rapid test και βγήκα θετική. Από χθες ψήνομαι στον πυρετό. Έχω ανεβάσει 38,2. Μέχρι εκεί. Φοβερό πόνο στα κόκκαλα. Ο λαιμός λίγο. Είναι σαν να περνάω μια γρίπη. Τέτοιο πόνο είχα να αισθανθώ από τότε που πέρασα την Η1Ν1. Δε θα πω ότι είναι ένα απλό κρυολόγημα. Αν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως να το περνούσα πιο απλά. Η Omicron μου έχει ανοίξει την όρεξη. Ανησύχησα μήπως έχω τη Delta, αλλά τα συμπτώματα είναι Omicron. Θέλω να πιστεύω ότι την άλλη Δευτέρα θα επιστρέψω» είπε, μεταξύ άλλων, η Ανθή Βούλγαρη.

Δείτε στο βίντεο με την Ανθή Βούλγαρη να περιγράφει τα συμπτώματα που την ταλαιπωρούν:

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τριαντόπουλος: Έχουν καταβληθεί 260 εκατ. ευρώ από την κρατική αρωγή σε 3 χρόνια
«Eίναι η πρώτη φορά που δίδονται χρήματα σε τέτοιο βαθμό τα τελευταία 30 χρόνια» δήλωσε ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
Τριαντόπουλος: Έχουν καταβληθεί 260 εκατ. ευρώ από την κρατική αρωγή σε 3 χρόνια