Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρήνος στη Δράμα: Πέθανε σε τροχαίο ο 38χρονος αντιδήμαρχος, Χρήστος Κυριακίδης

Νεκρός ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δράμας, Χρήστος Κυριακίδης

Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα έχασε τα ξημερώματα της Κυριακής ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δράμας, Χρήστος Κυριακίδης.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικό στύλο φωτισμού στην περιφερειακή οδό Ξηροποτάμου- Μικροχωρίου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Την οδύνη του για τον χαμό του συνεργάτη του εκφράζει, με ανάρτησή του στο facebook, ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος. «Ο Χρήστος ήταν ένας λάτρης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια από τη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας- Ανακύκλωσης και Κοινοτήτων του Δήμου, ενώ υπήρξε πριν ένας άξιος Πρόεδρος και στην Κοινότητα Μικροχωρίου. Εξίσου μεγάλη ήταν και η προσφορά του στον Πολιτισμό, μέσα από τον αγαπημένο του Πολιτιστικό Σύλλογο Μικροχωρίου. Στάθηκε πάντα ακούραστος μαχητής της ζωής, άνθρωπος φιλότιμος, δυναμικός, με ήθος και δημιουργικότητα, ιδιαίτερα αγαπητός σε όσους συνεργάστηκαν μαζί του», αναφέρει -μεταξύ άλλων- ο κ. Μαμσάκος.

Σε ανακοίνωσή της για το τραγικό τροχαίο δυστύχημα αναφέρει:

«Τις πρώτες πρωινές ώρες της 9-1-2022, στην περιφερειακή οδό Ξηροποτάμου – Μικροχωρίου, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπόςεξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικό στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Δράμας».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στις 26 Μαΐου η Νέα Παραλία γίνεται ροζ - Μεγάλη γιορτή για την πρόληψη
Έρχεται το 1ο “Pink Together”, η μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Β. Ελλάδα για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού
Θεσσαλονίκη: Στις 26 Μαΐου η Νέα Παραλία γίνεται ροζ - Μεγάλη γιορτή για την πρόληψη