Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αθώος δηλώνει ο ιερέας για τον βιασμό ανήλικης – Τι λέει ο δικηγόρος του

Για ψυχολογικά προβλήματα της ανήλικης κάνει λόγο ο δικηγόρος του ιερέα

Σοκάρει η υπόθεση του βιασμού ανήλικης από ιερέα στα Πατήσια, με τη φερόμενη δράση του να διαρκεί για περίπου έξι μήνες και να ξεκινά από το τέλος του 2019 μέχρι τους πρώτους μήνες του 2020.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια της ανήλικης κοπέλας που φέρεται να βίωσε τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια του κληρικού, με τον ιερέα να αρνείται όλες τις κατηγορίες και να ρίχνει το φταίξιμο στην ανήλικη.

«Είναι μια περίεργη υπόθεση. Ο ιερέας δεν έμενε ποτέ μόνος του με τα παιδιά του κατηχητικού. Επιπλέον, μετά από έρευνα στην οικία του δεν βρέθηκε κανένα πορνογραφικό υλικό», λέει, μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος κατηγορούμενου ιερέα.

«Ο πελάτης μου δηλώνει αθώος. Η ίδια η καταγγέλλουσα του έστειλε μήνυμα σεξουαλικού περιεχομένου στο οποίο ο ιερέας δεν απάντησε ποτέ και δεν το είπε σε κανέναν», συμπληρώνει.

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδωρόπουλο, στη δικογραφία δεν περιλαμβάνονται στοιχεία βιασμού του κοριτσιού, ούτε επίμαχες φωτογραφίες του ιερέα, αλλά ούτε και στοιχεία επικοινωνίας μεταξύ τους.

«Το παιδί που καταγγέλλει τον ιερέα, έχει προβλήματα πέρα από οικογενειακά, και ψυχολογικά», κατέληξε ο δικηγόρος.

Πηγή: megatv

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη