Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άκης Παυλόπουλος: Εγκλωβισμένος επί ώρες στην Αττική Οδό – «Αβοήθητοι στον χιονιά»

Ο Άκης Παυλόπουλος απελπισμένος έκανε εκκλήσεις μέσω της τηλεόρασης

Χιλιάδες οδηγοί ταλαιπωρήθηκαν και ταλαιπωρούνται στην Αττική Οδό με δεκάδες οχήματα να έχουν εγκλωβιστεί εν μέσω σφοδρής χιονόπτωσης.

Ανάμεσά τους και ο δημοσιογράφος του OPEN, Άκης Παυλόπουλος, ο οποίος εγκλωβίστηκε για τουλάχιστον τέσσερις ώρες στην Αττική Οδό.

Ο Άκης Παυλόπουλος απελπισμένος έκανε εκκλήσεις μέσω της τηλεόρασης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι επιλέξαμε τον πιο πολυσύχναστο και πιο ασφαλή δρόμο της Ελλάδας πως ούτε οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της Αττικής Οδού δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με το κέντρο ενώ κανείς δεν ενημερώνει για το τι συμβαίνει.

Δείτε το βίντεο:

Χαρακτηριστική είναι η μαρτυρία του δημοσιογράφου, διευθυντή του car&motor.gr Κώστα Φούζα, ο οποίος είναι αποκλεισμένος από τις 11:30 το πρωί ως αυτή την ώρα στην Αττική Οδό.

«Στις 11:30 το πρωί που πέρασα τα διόδια κανείς δεν σταματούσε τα αυτοκίνητα για έλεγχο, περνούσαν ακόμη και μηχανές, δεν γινόταν κανένας ουσιαστικός έλεγχος, δεν σταματούσαν κανέναν. Δεν έχει περάσει εκχιονιστικό, παραμένω ακόμη μποτιλιαρισμένος στην Αττική Οδό και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει εμφανιστεί κανένας, ούτε να ρωτήσει αν υπάρχει πρόβλημα, ούτε αν χρειάζεται κάποιος βοήθεια, ούτε για το παραμικρό. Τα προβλήματα εν τω μεταξύ αναμένεται να κλιμακωθούν, καθώς υπάρχουν αυτοκίνητα τα οποία σε λίγο θα ξεμείνουν και από καύσιμα. Ο κόσμος κάνει τη σωματική του ανάγκη έξω, ενώ τρώνε χιόνι για να αντέξουν με τη θερμοκρασία και τη νύχτα να έρχεται». 

Περρής: Θα σκοτωθεί κόσμος

«Παρατάνε τα αυτοκίνητά τους και πηδάνε τη μάντρα για να φύγουν, θα σκοτωθεί κόσμος» κατήγγειλε στο.ραδιόφωνο του Real ο Βαγγέλης Περρής ο οποίος είναι εγκλωβισμένος επί τέσσερις ώρες στην Αττική Οδό με βαν του ΑΝΤ1. «Σε λίγο δεν θα έχουμε θέρμανση και καύσιμα και δεν υπάρχει κανένας να επικοινωνήσουμε. Πουθενά δεν είδαμε αλάτι, την νταλίκα την μεταφέρουν όπως τους εξυπηρετεί. Είναι ψέμα» συμπλήρωσε τονίζοντας πως «μόλις βραδιάσει είναι άνθρωποι που δεν θα την βγάλουν καθαρή»!

Εισαγγελική παρέμβαση για τον εγκλωβισμό οδηγών στην Αττική Οδό

Tην παρέμβαση της δικαιοσύνης προκάλεσε ο εγκλωβισμός οδηγών στην Αττική Οδό.

Με εντολή της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου διατάχθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης  στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθούν τυχόν  ευθύνες για το αδίκημα  της παρακώλυσης συγκοινωνιών.

Νωρίτερα, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ανέφερε ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την κατάσταση που δημιουργήθηκε στην Αττική Οδό, από την εταιρεία διαχείρισης και πως αυτό θα εισηγηθεί στον πρωθυπουργό.

Την έρευνα θα διενεργήσει ο προϊστάμενος της ποινικής δίωξης Αντώνης Ελευθεριάνος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ