Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στη Συγγρού – Τραυματίστηκε ένας άνθρωπος (VIDEO)

Κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός - Από το ωστικό κύμα έχουν έσπασαν τζαμαρίες ακόμη και στην απέναντι πλευρά του δρόμου

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 07:00 το πρωί σε κτίριο κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός στην καρδιά της Αθήνας, στη λεωφόρο Συγγρού 3.

Μετά την έκρηξη στο εξαώροφο κτίριο έπιασε φωτιά η οποία είχε εξαπλωθεί στον πρώτο όροφο και στη συνέχεια τέθηκε υπό μερικό έλεγχο από την Πυροσβεστική. Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική στο κτίριο δεν υπήρχε κανείς, ωστόσο, όταν έφθασαν οχήματα στο σημείο, αναφέρθηκε στους πυροσβέστες ότι είχε παραληφθεί από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένας τραυματίας που διακομίστηκε σε νοσοκομείο. Ο τραυματίας ο οποίος φέρεται να έχει σοβαρά εγκαύματα, παρελήφθη από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Σημειώνεται, ότι από την αστυνομία έχει διακοπεί η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα του δρόμου. Η έκρηξη ήταν τόσο ισχυρή που από το ωστικό κύμα έχουν έσπασαν τζαμαρίες ακόμη και στην απέναντι πλευρά της Συγγρού. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστή η αιτία της έκρηξη.

Δείτε video από το σημείο:

 

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, iefimerida.gr

Φωτογραφία: Twitter: Ελένη Βαρβιτσιώτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ