Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ιερέα για το βιασμό ανήλικης (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται για το βιασμό της ανήλικης

Σήμερα μεσημέρι της Τρίτης, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του ιερέα αλλά και φωτογραφίες του.

Με σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του ιερέα, ο οποίος συνελήφθη στις 20 Ιανουαρίου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου που έχει συμπληρώσει τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων (προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας) μέσω πληροφοριακών συστημάτων, η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος.

Πρόκειται για τον:

ΒΕΡΛΕΚΗ Στέφανο του Ηρακλή και της Μαυρικίας, γεννημένο στις 20-4-1985 στην Άρτα.

01022022dimosiopoihshgada001.jpg
iereas.jpg
iereas1.jpg

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση που συγκλόνισε όλη τη χώρα, εκτυλίχθηκε στα Κάτω Πατήσια. Ένα 14χρονο κορίτσι, κατήγγειλε ότι ο 37χρονος ιερέας το βίαζε, δίνοντας ανατριχιαστικές λεπτομέρειες ότι για παράδειγμα οι βιασμοί γίνονταν μετά την εξομολόγηση.

Μάλιστα, μετά την καταγγελία του κοριτσιού, εμφανίστηκαν και άλλες κοπέλες, οι οποίες μίλησαν για αντίστοιχες παρενοχλήσεις.

Σύμφωνα με άλλες καταγγελίες, ο 37χρονος ιερέας συνήθιζε να καλεί ιερόδουλες, να τις ντύνει με ράσα και να τις πληρώνει με κέρματα. Τα παραπάνω αποκάλυψε μία κυρία που έχει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων του ιερέα, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου αλλά και για να διερευνηθεί η συμμετοχή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Με αύξηση - ρεκόρ σε θεατές και επισκέπτες ολοκληρώθηκε το 26ο ΦΝΘ
Φέτος πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 300 προβολές σε φυσικούς χώρους και προβλήθηκαν 250 ντοκιμαντέρ μεγάλου και μικρού μήκους
Θεσσαλονίκη: Με αύξηση - ρεκόρ σε θεατές και επισκέπτες ολοκληρώθηκε το 26ο ΦΝΘ
eurojackpot
Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα

Ήρθε και στην χώρα μας για να κάνει τα όνειρα μας πραγματικότητα! Το Eurojackpot με τα τεράστια έπαθλα ξεκίνησε και στην Ελλάδα,...

Eurojackpot: Αυτό είναι το νέο παιχνίδι που κάνει τα όνειρα... πραγματικότητα