Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συγκλονίζουν συμμαθητές και καθηγητές του Άλκη από τη Βέροια (VIDEO)

Τι δήλωσε φιλόλογος στο ΓΕΛ Βέροιας, για το ήθος του και την έφεση του στο διάλογο

Στον ΑΝΤ1 μίλησε η φιλόλογος Μαρία Μπαράκου, καθηγήτρια στο 2ο ΓΕΛ Βέροιας, που στα τελευταία δύο χρόνια φοίτησης του στο σχολείο, ήταν μια από τις καθηγήτριες του άτυχου Άλκη, που δολοφονήθηκε στην Θεσσαλονίκη.

Συνομιλώντας με τον Γιώργο Παπαδάκη, η φιλόλογος είπε πως πρόκειται για μια τραγωδία που όλοι οι καθηγητές την βιώνουν πρώτα ως γονείς. Αναφερόμενη στον 19χρονο είπε πως «ήταν εξαιρετικό παιδί, ευγενικό… Ήταν δημοφιλής, καλοπροαίρετος, με περήφανο παράστημα και ήταν φίλαθλος». Η φιλόλογος τόνισε πως «συμμετείχε στην Ομάδα Επιχειρηματολογίας, όπου λύνονται τα πάντα μέσα από τον διάλογο... αυτό λέει πολλά».

Σχετικά με το περιστατικό της δολοφονίας είναι πως «είναι βία, ωμή βία, το συζητήσαμε πάλι. Τα παιδιά το βίωσαν έντονα γιατί χτυπήθηκε ένας φίλος τους. Κατακλυζόμαστε από πολλά είδη βίας, τα παιδιά μας κατακλύζονται από παντού, είμαι μάνα και φοβάμαι για το παιδί μου, όπως ο κάθε γονιός φοβάται για τους γονείς του».

Πηγή: ant1news.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα βήμα πριν από «μέγα» μπλακ άουτ το Πάσχα - Γιατί και πως απετράπη
Ο Α∆ΜΗΕ για να κρατήσει το σύστημα όρθιο και να αποτρέψει ένα γενικευμένο μπλακ άουτ, χρειάστηκε να θέσει εκτός για πρώτη φορά το σύνολο της...
Ένα βήμα πριν από «μέγα» μπλακ άουτ το Πάσχα - Γιατί και πως απετράπη