Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Και το Σαββατοκύριακο συνεχίζονται τα έργα στο δρόμο Θεσσαλονίκης - Έδεσσας

Από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Οι εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού στην Εθνική Οδό 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας συνεχίζονται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Ξεκίνησαν από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 (και το Σαββατοκύριακο 12-13 Φεβρουαρίου 2022).
    Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες αποκατάστασης ασφαλτικού επί της Εθνικής Οδού 2  Θεσσαλονίκης –Έδεσσας στα εξής
σημεία:
- Επί της παράπλευρης οδού, από το ύψος της επιχείρησης “ISOMAT” μέχρι τον Άγιο Αθανάσιο σε όλο το πλάτος,
- Στη Χ.Θ. 6+000, μπροστά από τις εγκαταστάσεις «ΕΛ.ΠΕ.- Ελληνικά Πετρέλαια» με κατεύθυνση από Χαλκηδόνα προς Θεσσαλονίκη,
- Στη Χ.Θ. 47+000, στο ύψος της αντιπροσωπείας “HUYNDAI”, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Έδεσσα.
 
    Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 (και το Σαββατοκύριακο 12-13 Φεβρουαρίου 2022), με ώρα έναρξης τις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
     Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας και το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ