Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ανατροπές για το θάνατο της Τζωρτζίνας – Η διάψευση για τοξικό αέριο

Συνεχείς ανατροπές, διαψεύσεις και νέα στοιχεία στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει τον πανελλήνιο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών μικρών κοριτσιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, μέσα σε διάστημα τριών χρόνων.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το protothema.gr νωρίτερα oι έρευνες ενός και πλέον μήνα και εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων, οδηγούν τις αρμόδιες αρχές στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος της μικρής Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Η νεκροψία, η νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού, εντόπισε αλλοίωση στο οστό της μύτης της Τζωρτζίνας που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες.

Ωστόσο όπως αναφέρει το in.gr, πηγές από την ιατροδικαστική υπηρεσία Αθηνών με βαθιά γνώση του φακέλου της υπόθεσης του αιφνίδιου θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα διαψεύδουν τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν νωρίτερα για εισπνοή τοξικού αερίου που οδήγησε την Τζωρτζίνα στο θάνατο.

Με αφορμή τις αποκαλύψεις αυτές, το πατρινό theBest, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Γιάννη Κόττα, ο οποίος επισήμανε πως η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα. «Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη» δήλωσε χαρακτηριστικά. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο άλλος δικηγόρος της οικογένειας, ο κ. Δημήτρης Καράμπελας.

Το ίδιο δηλώνει στο theBest και ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος εμφανίζεται «αναστατωμένος από τα δημοσιεύματα» ενώ, όπως επισημαίνει, προσπαθεί μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας να επικοινωνήσει με τον ιατροδικαστή, αλλά δεν έχει καταστεί, ακόμα, δυνατό. «Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα για αυτό. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει» λέει χαρακτηριστικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Προ των πυλών χιόνια σε 5 περιοχές στη Β. Ελλάδα - Η πρόγνωση για Θεσσαλονίκη

Η Βρετανία «τελείωσε» τον κορωνοϊό – Τέλος η καραντίνα ακόμη και με θετικό τεστ

«Άνεργοι» με εισόδημα έως και €300.000 απολαμβάνουν παροχές από τον ΟΑΕΔ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιερρακάκης στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: Πιστεύουμε στα δημόσια πανεπιστήμια
«Τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά του εξωτερικού» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας
Πιερρακάκης στη Σύνοδο των Πρυτάνεων: Πιστεύουμε στα δημόσια πανεπιστήμια
Τέμπη: Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού - Θα απολογηθεί στον Εφέτη Ανακριτή
O τέως περιφερειάρχης Θεσσαλίας ζητούσε να μην συσχετιστεί η ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί εναντίον του για το μπάζωμα
Τέμπη: Απορρίφθηκε η προσφυγή Αγοραστού - Θα απολογηθεί στον Εφέτη Ανακριτή