Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ακόμη μια σορός βρέθηκε στο «Euroferry Olympia»

Θρίλερ με την αναγνώριση της δεύτερης σορού που βρέθηκε χθες από τους πυροσβέστες

Πληροφορίες αναφέρουν πως εντοπίστηκε ακόμη μια σορός επιβάτη του πλοίου «Euroferry Olympia», λίγη ώρα μετά από την επανέναρξη το πρωί της επιχείρησης από τους πυροσβέστες για την αναζήτηση των 9 αγνοούμενων.

Άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας και της 5ης ΕΜΑΚ Ιωαννίνων που ερευνούν το πλοίο, εντόπισαν την σορό άνδρα στο δεύτερο γκαράζ, όπως μετέδωσε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 η Χρύσα Φώσκολου. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός, καθισμένος στην θέση του οδηγού στο όχημα του, προφανώς καθώς δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Την Τετάρτη βρέθηκε η δεύτερη σορός, η οποία ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν κατέστη εφικτό να αναγνωριστεί από κανέναν από τους συγγενείς των αγνοούμενων, που βρίσκονται στο λιμάνι του Αστακού Αιτωλοακαρνανίας.

Το πρωί της Τετάρτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Γιάννης Μαρακάκης, συνήγορος της οικογένειας του Έλληνα οδηγού Βαγγέλη Μελασιάδα αναφέρθηκε στις συνθήκες θανάτου του άτυχου άνδρα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, αλλά και στις ευθύνες της πλοικτήτριας εταιρείας για την τραγωδία.

Πηγή: ant1news.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Φωτιά σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη: Νεκροί 31χρονη μητέρα και τα 2 παιδιά της

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία: Δραματικές ώρες στο Κίεβο – Σε πόλεμο η Ευρώπη (VIDEO)

«Φωτιά» πήρε η τιμή της βενζίνης – Στα 1,85 ευρώ η αμόλυβδη στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ