Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πού θα κλείσουν τα σχολεία λόγω χιονοπτώσεων αύριο στη Βόρεια Ελλάδα

 Οι έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται από τα ξημερώματα της Κυριακής στη Δυτική Μακεδονία επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων

Λόγω των χιονοπτώσεων που σημειώθηκαν, με απόφαση του δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη, οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων στις Δημοτικές Ενότητες Σοχού και Λαχανά θα παραμείνουν κλειστές αύριο Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται πως δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί στις παραπάνω περιοχές, όπως και τα ΚΔΑΠ. Οι σχολικές μονάδες στις υπόλοιπες Δημοτικές Ενότητες θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αναφορικά με την κατάσταση στο οδικό δίκτυο του δήμου, οι κεντρικές αρτηρίες παραμένουν ανοιχτές, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται ο αποχιονισμός του δευτερεύοντος οδικού δικτύου.

Οι έντονες χιονοπτώσεις που σημειώνονται από τα ξημερώματα της Κυριακής στη Δυτική Μακεδονία επηρεάζουν την ομαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων.

Έτσι με απόφαση του δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 10:00, ενώ κανονικά θα λειτουργήσουν οι παιδικοί σταθμοί.

Επίσης στην ΠΕ Καστοριάς και στους Δήμους Καστοριάς, Άργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί, βρεφικοί σταθμοί τα ΚΔΑΠ καθώς και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. του Δήμου Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Στην ΠΕ Φλώρινας και στους Δήμους Πρεσπών, Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Στην ΠΕ Κοζάνης και στους Δήμους Εορδαίας και Βοΐου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ στους Δήμους Κοζάνης και Βελβεντού η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 9:15. Επίσης στο Δήμο Σερβίων τα σχολεία θα ξεκινήσουν στην 10:00, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

«Δε δίνουμε ούτε σπιθαμή γης»: Αύριο οι διαπραγματεύσεις Ουκρανίας με Ρωσία

Πέθανε η βουλευτής της ΝΔ Μαρριέτα Γιαννάκου

Κορωνοϊός: 8.214 νεά κρούσματα - Τα 852 στη Θεσσαλονίκη (ΧΑΡΤΗΣ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
O Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας πρέπει να γίνει -βάσει προκήρυξης- στο Πανθεσσαλικό και με 8.000 κόσμο για κάθε ομάδα.
Άρης: Επιμένει για τελικό με κόσμο - «8.000 για κάθε ομάδα» ζητά ο Καυρπίδης
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ
«Τον άλλο μήνα θα έχουμε και τις σχετικές πολύ ευχάριστες ανακοινώσεις» δήλωσε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας
Απόστολος Τζιτζικώστας: Τον άλλο μήνα οι ανακοινώσεις για την ανάπλαση της ΔΕΘ