Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πού χρειάζονται αλυσίδες στους δρόμους της Κεντρικής Μακεδονίας

Παραμένουν τα προβλήματα από την κακοκαιρία – Ποια σχολεία δεν θα λειτουργήσουν σήμερα

«Επιμένει» λίγο ακόμη στη δυτική Μακεδονία, αλλά «αποχώρησε» νωρίτερα από την Κεντρική Μακεδονία η κακοκαιρία «Μπιάνκα», αφήνοντας περιορισμένα προβλήματα από τις χιονοπτώσεις και τον παγετό.

Κλειστές θα παραμείνουν σήμερα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ορισμένες σχολικές μονάδες του δήμου Βέροιας λόγω της κακοκαιρίας. Πρόκειται για τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στις τοπικές κοινότητες Ριζωμάτων, Ράχης και Τριποτάμου. Όλες οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του δήμου Βέροιας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού δε θα λειτουργήσουν σήμερα, επίσης, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Νάουσας και τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση. Επίσης, δεν θα λειτουργήσουν οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα ΚΔΑΠ ΜΕΑ και τα ΚΔΑΠ.

Σε ό,τι αφορά την κυκλοφορία των οχημάτων μόνο σε κάποια τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Κεντρικής Μακεδονίας είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες. Στο νομό Ημαθίας αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται από το 76ο έως το 97ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Βέροιας - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), στις επαρχιακές οδούς Βέροιας με Ξηρολίβαδο, Δάσκιο και Φυτειά, στο οδικό δίκτυο προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σελίου και 3/5 Πηγαδιών, στη δημοτική οδό Νάουσας - Ροδοχωρίου. Στην Πέλλα, από το 20o χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας - χιονοδρομικού κέντρου Βόρα, στο Κιλκίς, από το 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γρίβας- Λιβαδίων και στην Πιερία από το 32ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Κατερίνης προς το χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: Φεύγουν οι Έλληνες από τη Μαριούπολη (VIDEO)

Γεωργιάδης: Έρχεται πλαφόν στο ποσοστό κέρδους σε καύσιμα και σιτηρά

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν το Χάρκοβο (VIDEO)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ
Ερώτηση της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και υποβολή προτάσεων για την αποκατάσταση των...
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ