Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάτρα: Όσα έγιναν τη μέρα που η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή

Νέες αποκαλύψεις για την πολύκροτη υπόθεση

Κρίσιμα είναι ορισμένα από τα στοιχεία για τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στις 8 Απριλίου 2021. Όπως επισημαίνεται, είναι η μέρα όπου είχε οριστεί το δεύτερο ραντεβού σε δικηγορικό γραφείο της Πάτρας για να προχωρήσει το διαζύγιο του ζευγαριού.

Σύμφωνα με όσα μετέφεραν οι γιατροί του νοσοκομείου στο Mega, η μικρή Τζωρτζίνα εισήχθη στο νοσοκομείο, με τη μητέρα της να αναφέρει πως η 9χρονη είχε σπασμούς οι οποίοι δεν επιβεβαιώθηκαν από τις εξετάσεις, όπως για παράδειγμα το εγκεφαλογράφημα. Οι γιατροί αναφέρουν πως εάν υπήρχαν σπασμοί, τότε αυτοί θα είχαν καταγραφεί στο εγκεφαλογράφημα.

Επιπλέον, ποτέ δεν διαπιστώθηκε στο παιδί βρογχοπνευμονία ή άλλα νοσήματα, όπως είχε αναφέρει παλιότερα η μητέρα σε συνέντευξή της.

Την Κυριακή 11 Απριλίου 2021, όταν η Τζωρτζίνα έπαθε ανακοπή, η 9χρονη κατάφερε να ζήσει χάρη στη νοσοκόμα, η οποία βρισκόταν σε κοντινό σημείο και θεώρησε ότι η μητέρα της μικρής χτυπούσε το κουδούνι για κάτι απλό.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η μητέρα πήγε στο γραφείο των γιατρών και τους ειδοποίησε ότι χτυπάει το μηχάνημα, χωρίς να σημάνει ένα σημαντικό συναγερμό. Η νοσοκόμα, η οποία ευτυχώς δνε βρισκόταν σε άλλο θάλαμο, είδε το παιδί μελανιασμένο και έβαλε τις φωνές.

Για όλα τα παραπάνω θα υπάρχουν καταθέσεις τριών γιατρών και τριών νοσηλευτών που βρίσκονταν εκείνη την ώρα εκεί. Ήδη τα νοσοκομεία στέλνουν στις Αρχές λίστες με όσους πρόκειται να καταθέσουν. Υπολογίζεται ότι από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο θα καταθέσουν 20 άτομα, νοσηλευτές και γιατροί, και θα επιβεβαιώσουν  όσα αναφέρθηκαν.

Πηγή: newpost

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Σάκης Αρναούτογλου: Στα 3 χωρίζεται η χώρα – Χιονοπτώσεις από 600 μέτρα

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Κατέληξε άντρας που έπεσε από 4ο όροφο

Ρωσικό σφυροκόπημα στο Κίεβο: 7 νεκροί, μεταξύ τους 2 παιδιά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας
Έρευνα ρίχνει φως στον πιθανό προστατευτικό ρόλο των επαγγελμάτων που διεγείρουν το μυαλό έναντι του κινδύνου εμφάνισης άνοιας σε μετέπειτα στάδιο...
Έρευνα: Ποια επαγγέλματα ευνοούν το μέλλον της... εγκεφαλικής μας υγείας
Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη
Το 8ο TechSaloniki που θα πραγματοποιηθεί στις 17-18 Μαΐου, στο Μέγαρο Μουσικής δίνει τη δυνατότητα απευθείας γνωριμίας υποψηφίων με εταιρείες
Εκατοντάδες «ανοιχτές» θέσεις για επιστήμονες πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη