Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θάνατος 3 παιδιών: Η απίστευτη κουβέντα που είπε η Ρούλα όταν πέθανε η Ίριδα

Τι της χρεώνουν πληροφορίες από γιατρούς που βρίσκονταν στο νοσοκομείο

Νέα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα έρχονται στο φως της δημοσιότητας, την ώρα που κάποιες πληροφορίες θέλουν να επίκεινται συλλήψεις, ακόμα και εντός της εβδομάδας.

Στις 21 Μαρτίου του 2021, η μόλις επτά μηνών Ίριδα μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Σύμφωνα με την εκπομπή Live News στο MEGA, γιατροί ανέφεραν ότι μπροστά τους υπήρξε μια στιχομυθία των γονιών, όπου η μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, φέρεται να είπε χαρακτηριστικά στον πατέρα, Μάνο Δασκαλάκη: «Δεν πειράζει, θα κάνουμε άλλο παιδί εμείς».

Λίγες ώρες μετά, η 33χρονη έκανε και μια ανάρτηση στο Facebook, γράφοντας: «Ενώ περιμένουμε παιδί, η θαυμαστή μητέρα σου χάνει εσένα, Ίριδά μου». Όλα αυτά, μάλιστα, σε μια περίοδο που, όπως έχει πει η ίδια η μητέρα των κοριτσιών, με τον σύζυγό της είχαν χωρίσει…

 

Όσον αφορά στην τέταρτη εγκυμοσύνη της Ρούλας Πισπιρίγκου, φαίνεται ότι αποτελεί ερωτηματικό για τους γιατρούς το πώς η κύηση αυτή διακόπηκε με χάπια, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν σε τόσο προχωρημένη εγκυμοσύνη, καθώς φέρεται να ήταν 2,5 μηνών έγκυος.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη εγκυμοσύνη φαίνεται να προέκυψε σε μια περίοδο, κατά την οποία η 33χρονη ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Μάνο Δασκαλάκη.

Τον Φεβρουάριο του 2012, τέλος, σύμφωνα με την ίδια εκπομπή, η μητέρα νοσηλεύτηκε στη Β’ Παθολογική της Πάτρας, έχοντας κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ πριν από τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος
Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας της διαφθοράς βρίσκεται μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»
Η ηθοποιός και σκηνοθέτιδα συναντήθηκε με το δήμαρχο, Θεόδωρο Παπαδόπουλο, για το ενδεχόμενο να λειτουργήσει δομή στη Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη: Στη Θέρμη η Άννα Φόνσου – Συνάντηση για «Το Σπίτι του Ηθοποιού»