Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις: Ερευνάται η 33χρονη για το θάνατο της σπιτονοικοκυράς

Ανατριχίλα για τα εγκλήματα στην Πάτρα που κόστισαν τη ζωή σε τρία αγγελούδια

Δυο πρόσωπα του συγγενικού της περιβάλλοντος της 33χρονης μητέρας της Τζωρτζίνας είναι ήδη στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών στο πλαίσιο της υπόθεσης δολοφονία της 9χρονης, και ελέγχεται η συμπεριφορά και η συμμετοχή τους ανέφερε η Ιωάννα Μάνδρου στο ΣΚΑΪ.

Παράλληλα, εκτός της 9χρονης και των δύο αδελφών της σημειώνεται ότι απεβίωσε και η σπιτονοικοκυρά που είχε σταθεί στην οικογένεια. Οι αρχές θα ελέγξουν εάν όντως πέθανε από καρκίνο όπως έλεγε η 33χρονη, ή ήταν ένα ακόμα θύμα της.

Oι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι εισαγγελείς που διάβασαν τη δικογραφία καταλήγουν στην εκτίμηση ότι η μάνα είχε χορηγήσει κι άλλη φορά την ουσία την κεταμίνη. 

Τον Απρίλιο οι γιατροί είχαν σώσει της ζωή της 9χρονης, ωστόσο το παιδάκι έμεινε εγκεφαλικά νεκρό και παραπληγικό. Τον Ιανουάριο ωστόσο, άφησε την τελευταία του πνοή με φρικτό τρόπο, ενώ μόνο η μάνα του ήταν δίπλα του στις τελευταίες του στιγμές, όπως και την προηγούμενη φορά.

«Βρισκόμαστε μόνο στην αρχή μιας τραγωδίας χωρίς προηγούμενο» σχολίαζαν οι δικαστικές αρχές. Δυστυχώς για τα άλλα δύο παιδάκια δεν έχουν μείνει παρά μόνο τα οστά γιατί το ένα απεβίωσε το 2019 και το άλλο το 2021. 

Δικαστικές και εισαγγελικές αρχές αναφέρουν ότι η δικογραφία για την 33χρονη μάνα της Τζωρτζίνας είναι «δεμένη», δεν αμφισβητείται από τα στοιχεία που προκύπτουν από τις δύο τοξικολογικές εξετάσεις από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τον ιατρικό φάκελο, και τις καταθέσεις μαρτύρων, νοσηλευτικό προσωπικό και γιατροί. «Το παιδάκι βασανίστηκε, είχε φρικτό βασανιστικό θάνατο από τα χέρια της μάνας, γιατί η κεταμίνη προκαλεί σπασμούς και επιφέρει το θάνατο από 5 έως και 15 λεπτά μάξιμουμ.

Σημειώνεται ότι η κεταμίνη όταν ο άνθρωπος είναι ζωντανός αποβάλλεται πολύ σύντομα, και δεν ανιχνεύεται στον οργανισμό, ωστόσο επειδή το κοριτσάκι είχε πεθάνει και δεν υπήρχε μεταβολισμός εντοπίστηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις. Η δικογραφία αναφέρεται μόνο στην Τζωρτζίνα. 

Ο γγ. των ειδικών φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα», χαρακτήρισε «αψεγάδιαστη» τη δικογραφία και χαιρέτισε τη μεθοδική δουλειά των συναδέλφων του και αποκάλυψε πως είχαν καταλήξει από την αρχή στο συμπέρασμα πως εκείνη είναι η δολοφόνος.

«Μην εκπλαγείτε αν δείτε ότι μπορεί να υπάρχουν και συνεργοί. Εάν υπάρχουν συνεργοί, η αστυνομική έρευνα θα το πάει στη Δικαιοσύνη. Εγώ νομίζω ότι ξέρουν οι συνάδελφοί μου και έχουν καταλήξει», τόνισε επίσης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Θεσσαλονίκη: Το Χόλιγουντ έβαλε μπροστά το Μετρό – Η «επίσημη» 1η (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Θανάσης Κατερινόπουλος: Μίλησε από την πρώτη στιγμή για «έγκλημα» στην Πάτρα

Θεσσαλονίκη: Δυο νέα ελαιόδεντρα από τη Χαλκιδική στην οδό Αγγελάκη (ΦΩΤΟ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει
«Ένα ακόμα δυστύχημα είναι ότι δυστυχώς επάνω σε αυτή την υπόθεση έχουν ξεκινήσει να παίζονται χίλια δυο παιχνίδια» είπε ο Αντώνης Κανάκης
Ξεσπά ο Αντώνης Κανάκης για Τέμπη: «Σε πιάνει μπόχα, αηδία» - Τα ερωτήματα που θέτει
Μαθητής στην Πάτρα έπαθε ηλεκτροπληξία – Ακούμπησε γυμνό καλώδιο σε σχολείο
Ο 17χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας» και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Ρίου το οποίο εφημέρευε
Μαθητής στην Πάτρα έπαθε ηλεκτροπληξία – Ακούμπησε γυμνό καλώδιο σε σχολείο