Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μητέρα Ρούλας: Δεν πιστεύω τίποτα - Ξέρω το παιδί μου, θα είμαι δίπλα της (VIDEO)

«Αν ήθελε η κόρη μου να κρατήσει κοντά τον άνδρα της τότε δε θα σκότωνε το παιδί, αλλά θα έκανε τα πάντα για να είναι ζωντανό»

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτά που φώναζε χθες ο κόσμος για την κόρη μου είναι αλήθεια. Δεν μπορώ να το πιστέψω όχι γιατί είναι το παιδί μου, αλλά γιατί ξέρω τον άνθρωπο που μεγάλωσα εγώ σαν μάνα και πατέρας», είπε η μητέρα της 33χρονης που κατηγορείται για τη δολοφονία της εννιάχρονης κόρης της στην Πάτρα

Η γιαγιά των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια έσπασε τη σιωπή της και μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ξεκαθάρισε ότι δεν πιστεύει πως η κόρη της έκανε κακό στην εγγονή της. 

«Η κόρη μου έκλαψε για τα παιδιά της, ειδικά για την Τζωρτζίνα. Ήταν το μόνο που της είχε απομείνει μετά τους θανάτους των άλλων δύο. Δεν έβλαψε τα παιδιά της, τα υπεραγαπούσε. Δεν τα άφηνε λεπτό. Τα παιδιά της τη λάτρευαν. Δεν πιστεύω το παιδί μου έκανε κάτι», είπε. 

Όσο για όσους υποστηρίζουν ότι σκότωνε τα παιδιά της για να κρατήσει κοντά της τον σύζυγό της, η μητέρα της 33χρονης είπε:

«Η Τζωρτζίνα είχε αδυναμία στον πατέρα της και εκείνος σε εκείνη. Αν ήθελε η κόρη μου να κρατήσει κοντά τον άνδρα της τότε δε θα σκότωνε το παιδί, αλλά θα έκανε τα πάντα για να είναι ζωντανό».

Ξεκαθάρισε τέλος ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της κόρης της μέχρι να αποδειχθεί η αλήθεια. 

«Έχει την απόλυτη στήριξή μου. Θα είμαι δίπλα της μέχρι την τελευταία μου στιγμή, μέχρι να κλείσω τα μάτια μου. Θα είμαι δίπλα στο παιδί μου», είπε. 

Πηγή: star
 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τζωρτζίνα πέθανε μέσα σε 20 λεπτά - Ήταν μόνη της με τη μητέρα της

Το 2015 η 33χρονη μητέρα έριχνε κατάρες στους γονείς της δολοφονημένης μικρής Άννυ

Μητσοτάκης: Σε 3 χρόνια ολοκληρώνεται ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα-Πύργος (ΦΩΤΟ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ
Ερώτηση της παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας» για τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας και υποβολή προτάσεων για την αποκατάσταση των...
Θεσσαλονίκη: «Σε κίνδυνο Κορώνεια και Βόλβη» - Ερώτηση Μυλόπουλου στην ΠΚΜ