Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πάτρα: Γιατί δεν είχε εντοπιστεί η κεταμίνη στην Τζωρτζίνα

patra-tzortzina

Και το προηγούμενο επεισόδιο της Τζωρτζίνας «ταιριάζει» με χορήγηση κεταμίνης

Η ουσία κεταμίνη, είναι επίσημο πια ότι στέρησε τη ζωή της μικρής Τζωρτζίνας από την Πάτρα. Κάποιο χέρι και σίγουρα όχι γιατρού, χορήγησε στο κοριτσάκι δόση, 4 φορές μεγαλύτερη από αυτή που θα σκότωνε έναν ενήλικα. Δυστυχώς το τέλος της, ήταν προδιαγεγραμμένο…

Η μητέρα της συνελήφθη, καθώς ήταν ο μόνος άνθρωπος που βρισκόταν δίπλα της, το κρίσιμο διάστημα που χρειάζεται η κεταμίνη για να σκοτώσει. Ωστόσο, φαίνεται, ότι το «δηλητήριο» μάλλον δεν ήταν η πρώτη φορά που χορηγήθηκε στο άτυχο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στο LiveNews από τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, η Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021 που είχε το προηγούμενο σοβαρό επεισόδιο αλλά τελικά σώθηκε λόγω της υπερπροσπάθειας των γιατρών στο Καραμανδάνειο, παρουσίαζε συμπτώματα που θα μπορούσαν να δικαιολογηθούν από τη χρήση κεταμίνης.

Με απλά λόγια, οι γιατροί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο που την επανέφεραν τότε στη ζωή, λένε, ότι τα προβλήματα που είχε τότε το κοριτσάκι, ταιριάζουν με αυτά που προκαλεί η κεταμίνη

Γιατί δεν ανιχνεύτηκε τότε η ουσία

Σύμφωνα με το MEGA, τότε, όταν το παιδάκι σώθηκε, του έγιναν εξετάσεις αίματος και δεν ανιχνεύτηκε κεταμίνη. Ωστόσο, το αίμα πάρθηκε σχεδόν δύο ώρες μετά το επεισόδιο, όταν συνήλθε το παιδί.

Οι γιατροί λένε, ότι αφού έζησε το παιδί, αυτές οι δύο ώρες που μεσολάβησαν μέχρι την εξέταση αίματος, είναι αρκετές για να μεταβολίσει το παιδί το «δηλητήριο» και να μην εμφανιστεί η ουσία στα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων.

Πηγή: newsit

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Μητέρα Ρούλας: Δεν πιστεύω τίποτα - Ξέρω το παιδί μου, θα είμαι δίπλα της (VIDEO)

Απειλή Πούτιν σε Ευρώπη: Τέλος από αύριο το αέριο – Πληρωμές μόνο με ρούβλια

Κορωνοϊός: 21.099 νέα κρούσματα - Τα 2.020 στη Θεσσαλονίκη (ΧΑΡΤΗΣ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ