Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ο άγνωστος τσακωμός Μάνου – Ρούλας: Γιατί της είπε «δεν βάζω το χέρι στο Ευαγγέλιο»

Καυγάς όταν της είπε «δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο για τα δύο παιδιά»

Έναν άγριο καβγά ανάμεσα στην 33χρονη μητέρα στην Πάτρα και τον Μάνο Δασκαλάκη σε γραφείο της Πάτρας φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Όπως αναφέρεται σε σημερινό δημοσίευμα, ο καβγάς του ζευγαριού έγινε παρουσία δύο θεσμικών παραγόντων και προκάλεσε τεράστια ερωτήματα.

Όλα άρχισαν όταν ο πατέρας των τριών κοριτσιών άφησε υπονοούμενα για την εν διαστάσει σύζυγό του, λέγοντας της μάλιστα ότι «για τα δύο παιδιά δεν βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο». Το γεγονός αυτό προκάλεσε την οργή της 33χρονης και τελικά οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις αστυνομικών, η 33χρονη ενδέχεται με κάποιον τρόπο να «κρατάει» τον Μάνο, αλλά και το αντίστροφο και να κρύβουν θλιβερές και «θανατηφόρες» αλήθειες.

Οι σοβαρές κρίσεις στον γάμο του ζευγαριού σε ημερομηνίες λίγο πριν φύγουν τα κοριτσάκια από τη ζωή, παραπέμπουν, κατά την κρίση των αστυνομικών, στο κίνητρο.

Οι υποψίες των γιατρών

Στο μεταξύ, οι γιατροί στο Καραμανδάνειο και το Ρίο, όπως υποστηρίζει το pelop.gr, πράγματι, ήταν υποψιασμένοι για τα όσα ανεξήγητα συνέβαιναν στην Τζωρτζίνα, όταν υπήρχε στο δωμάτιο μόνο η 33χρονη. Ωστόσο, «μοιράζονταν» τις υποψίες μόνο μεταξύ τους, αφού δεν απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία ή την Αστυνομία. Τους μήνες που νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα στην Πάτρα, ωστόσο έκαναν τα πάντα για το κοριτσάκι, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και αδιαμφισβήτητη επιστημονική επάρκεια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Μυστήριο για τη νεκρή σπιτονοικοκυρά: Το στοιχείο - «κλειδί» για το θάνατό της

Κούγιας για Πάτρα: Ανθρωποφαγία και κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας

ΦΠΑ στα τρόφιμα: Σε 1-2 εβδομάδες οι αποφάσεις – Προσωρινά μέτρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Οι εργαζόμενοι αντιδρούν και στα απογευματινά χειρουργεία - «Θέλουμε να κοιτάμε τους ασθενείς στα μάτια και όχι στην τσέπη», ανέφερε ο πρόεδρος του...
Θεσσαλονίκη: Κραυγή αγωνίας στο Θεαγένειο - Ένας νοσηλευτής για 30 ασθενείς
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας
Ποιες ώρες θα είναι χωρίς λεωφορεία ΟΑΣΘ σήμερα η Θεσσαλονίκη - Γιατί κάνουν στάση εργασίας οι εργαζόμενοι, τι απαντά η διοίκηση του Οργανισμού
Χωρίς λεωφορεία σήμερα η Θεσσαλονίκη για 4 ώρες - Ξαφνική στάση εργασίας