Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Βόρεια Ελλάδα: Τίναξαν την μπάνκα στο ΣΚΡΑΤΣ - Οι 2 από Θεσσαλονίκη

Δύο υπερτυχεροί από Θεσσαλονίκη κέρδισαν 100.000 ευρώ - Ποια παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ έπαιξαν οι νικητές

Μεγάλα κέρδη μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡAΤΣ σε τυχερούς νικητές σε όλη την Ελλάδα. Μόνο μέσα στο 2022, έχουν ήδη μοιραστεί σε κέρδη πάνω από 30 εκατ. ευρώ και συγκεκριμένα 30.853.989 ευρώ.

Την μπάνκα έχουν τινάξει με τις επιτυχίες τους και πολλοί βορειοελλαδίτες.

Χαρακτηριστικές περιπτώσεις 2 Θεσσαλονικείς που μέσα από τα παιχνίδια του ΣΚΡΑΤΣ «Σήμερα Πληρώνει» και «Μαγικά Κεράσια» κέρδισαν από 100.000 ευρώ (Νοέμβριο και Ιανουάριο αντίστοιχα).

Ακόμη ένας κάτοικος Θεσσαλονίκης που αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο παιχνίδι «Τυχερές Γιορτές» τον περασμένο Νοέμβριο κέρδισε 10.000 ευρώ, όσα δηλαδή κι ένας κάτοικος Κιλκίς μέσα από το παιχνίδι «1 Εκατομμύριο Νικητές» αυτές τις πρώτες μέρες του Απριλίου.

Άλλωστε τα φώτα έχει συγκεντρώσει το τελευταίο διάστημα και το νέο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «Τίναξε την Μπάνκα» που αυξάνει τις πιθανότητες για κέρδη, καθώς ένα στα τρία δελτία κερδίζει με κέρδη που μπορούν να φτάσουν μέχρι και τα 100.000 ευρώ.

Ο τρόπος για να κερδίσεις είναι απλός. Μπαίνεις σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, παίρνεις το δελτίο σου και αρκεί να ταίριαξεις οποιονδήποτε από τους αριθμούς σου με οποιονδήποτε τυχερό αριθμό στο επάνω μέρος του Δελτίου, κερδίζοντας το αντίστοιχο ποσό.

Με το σύμβολο «x2», διπλασιάζεται το ποσό, ενώ το σύμβολο «ΟΛΑ» τινάζει την μπάνκα καθώς κερδίζει και τα 16 ποσά του λαχνού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η στιγμή που τεράστια πινακίδα καταπλακώνει δεκάδες ανθρώπους στην Ινδία (VIDEO)
Κατέρρευσε στη διάρκεια καταιγίδας - Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 60 τραυματίστηκαν
Η στιγμή που τεράστια πινακίδα καταπλακώνει δεκάδες ανθρώπους στην Ινδία (VIDEO)