Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Διάρρηξη σε μεζονέτα: Έβαλαν λεία μαμούθ σε μαξιλαροθήκη και εξαφανίστηκαν

Η λεία αγγίζει σύμφωνα με πληροφορίες τις 120.000 ευρώ

Με λεία μαμούθ έφυγαν μέλη συμμορίας μετά από διάρρηξη σε μεζονέτα στα Καλύβια Αττικής. Πιο συγκεκριμένα, η συνολική τους λεία αγγίζει τις 120.000 ευρώ! Οι δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται ότι παραβίασαν το παράθυρο στο υπόγειο της κατοικίας, νυχτερινές ώρες, ενώ οι ιδιοκτήτες απουσίαζαν, απενεργοποίησαν τον συναγερμό και μπήκαν στο εσωτερικό.

Ερεύνησαν με την ησυχία τους όλα τα δωμάτια και μέσα σε ντουλάπα βρήκαν το χρηματοκιβώτιο της οικογένειας. Με διαρρηκτικά εργαλεία το παραβίασαν μέσα σε λίγα λεπτά και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του 90.000 ευρώ σε δεσμίδες, ένα ρολόι Cartier αξίας 4.000 ευρώ και όλα τα υπόλοιπα χρυσαφικά αξίας 25.000 ευρώ.

Οι κλέφτες έβαλαν το μικρό θησαυρό σε μια μαξιλαροθήκη και εγκατέλειψαν τη μονοκατοικία. Όταν επέστρεψε στο σπίτι η 56χρονη ιδιοκτήτρια είδε το σπίτι της λεηλατημένο.

Όπως κατέθεσε το θύμα μόλις δύο ώρες έλειψε από το σπίτι της. Φαίνεται, λοιπόν, πως ήταν αρκετές για τους διαρρήκτες, για να γίνουν πλουσιότεροι κατά αρκετές χιλιάδες ευρώ. Το σπίτι ερευνήθηκε για δακτυλικά αποτυπώματα και DNA, ενώ την έρευνα ανέλαβε το Τμήμα Ασφάλειας Σαρωνικού.

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:

Αστεροειδής διαμέτρου 1,8 χλμ θα περάσει σε κοντινή απόσταση από τη Γη

Θεσσαλονίκη: Project φοιτητών του ΑΠΘ θα βρίσκει πρώιμα τον καρκίνο πνεύμονα

Θεσσαλονίκη: Νέο ράλι επενδύσεων σε ακίνητα - Η περιοχή που έχει «καθίσει»

 Ευλογιά των πιθήκων: Με ειδικές κάψουλες η μεταφορά του ύποπτου κρούσματος (ΦΩΤΟ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ