Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σέρρες: Πανικός με 5χρονη που χτύπησε στο κεφάλι–Ήταν κλειστό το Πολυδύναμο (VIDEO)

Χτυπήθηκε από πέτρα στην παραλία – Της προσέφερε τις πρώτες βοήθειες ο ναυαγοσώστης

Ένα νέο περιστατικό με ατύχημα που συνέβη στην παραλία Οφρυνίου στις Σέρρες ήρθε να αναδείξει και πάλι το πρόβλημα της λειτουργίας του, καθώς το Σάββατο 4 Ιουνίου, ένα μικρό 5χρονο κορίτσι χτυπήθηκε από πέτρα στο κεφάλι και ο πατέρας του όταν το πήγε στο Πολυδύναμο Ιατρείο για να του παρέχουν τις πρώτες βοήθειες ήταν κλειστό.

Ευτυχώς τελικά τις πρώτες βοήθειες τις παρείχε ο ναυαγοσώστης από το beach bar και στη συνέχεια η μικρή μεταφέρθηκε στο ΚΥ Ροδολίβους. Με τους παραθεριστές να είναι πολύ ανήσυχοι για την κατάσταση που επικρατεί. Αυτά δήλωσε ο πατέρας της μικρής Θεμιστοκλής Μουλάκης.

Ενώ ο φαρμακοποιός της περιοχής κ. Δήμος Βίτσιος μιλώντας στην ίδια εκπομπή ανέφερε ότι μετά από πολλές παρεμβάσεις που γίνανε για το συγκεκριμένο θέμα, την Δευτέρα 6 Ιουνίου διορίστηκε νέος μόνιμος γιατρός στην Παραλία Οφρυνίου για όλη τη διάρκεια του έτους. Βέβαια το πρόβλημα δεν λύνεται καθώς ο γιατρός είναι ένας και δεν θα μπορεί να λειτουργεί τα απογεύματα και Σαββατοκύριακα.

Ο κ. Γιάννης Μπαλίτης μάρτυρας του περιστατικού με το μικρό 5χρονο κοριτσάκι ανέφερε ότι η ανάγκη ύπαρξης γιατρών είναι επιτακτική και επέρριψε ευθύνες στην κεντρική διοίκηση του νομού Καβάλας.

Πηγή: epiloges.tv

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΤΩΡΑ: Φωτιά σε εξέλιξη δυτική Θεσσαλονίκη - Ορατοί οι καπνοί

Θεσσαλονίκη: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον πιστολέρο με τα ναρκωτικά (ΦΩΤΟ)

Θεσσαλονίκη: Εξέδιδαν 24χρονη απειλώντας και χτυπώντας την (ΦΩΤΟ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πάνος Κοκκινόπουλος: Τα παλιά χρόνια οι γυναίκες ήταν υποταγμένες (VIDEO)
«Οι γυναικοκτονίες έχουν αυξηθεί. Όχι ότι δεν γινόντουσαν παλιά, αλλά γινόντουσαν λιγότερο» αναφέρει ο γνωστός σκηνοθέτης
Πάνος Κοκκινόπουλος: Τα παλιά χρόνια οι γυναίκες ήταν υποταγμένες (VIDEO)