Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θεσσαλονίκη: Πλιάτσικο σε παρκαρισμένο ΙΧ - Το «έγδυσαν» για ανταλλακτικά (ΦΩΤΟ)

Τα περιστατικά κλοπών ανταλλακτικών με αυτόν τον τρόπο πληθαίνουν καθημερινά

Ένα ακόμη περιστατικό με «πλιάτσικο» σε σταθμευμένο αυτοκίνητο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, δείχνοντας πως η συγκεκριμένη πρακτική των κλεφτών έχει γίνει η νέα μόδα της εποχής μας.

Σχεδόν καθημερινά είναι τα περιστατικά κλοπής ανταλλακτικών αυτοκινήτων από παρκαρισμένα αυτοκίνητα, με τα περισσότερα εξ αυτών να αφορούν περιστατικά…ολοκληρωτικής καταστροφής. Έτσι, μετά την κλοπή των τροχών από τη BMW του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης, ακόμη μια ανάλογη περίπτωση έρχεται από την συμπρωτεύουσα με ζημιές μεγαλύτερης έκτασης για τον ιδιοκτήτη του οχήματος.

Το περιστατικό συνέβη χθες τα ξημερώματα στην οδό Αλεξάνδρου Μιχαηλίδου και όπως μπορούμε να δούμε στις σχετικές φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, από το υβριδικό Toyota Yaris προηγούμενης γενιάς έχουν αφαιρεθεί ένας απίστευτα μεγάλος αριθμός ανταλλακτικώνρόδες, εμπρός και πίσω μέρος, ταμπλό, πορτ μπαγκάζ και η μπαταρία του υβριδικού συστήματος που αποτελεί και το πιο ακριβό μέρος σε ένα μοντέλο αυτού του είδους.

Όπως μετέδωσαν Μέσα Ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης, τα περιστατικά κλοπών ανταλλακτικών με αυτόν τον τρόπο πληθαίνουν καθημερινά, ειδικά σε περιοχές όπου ο φωτισμός κατά τις βραδινές νύχτες είναι χαμηλός έως ανύπαρκτος.

Τέλος, να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο περιστατικό δείχνει πως οι δράστες, σε αυτές τις περιπτώσεις, διαθέτουν όλες τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και μπορούν να αφαιρούν οποιοδήποτε τμήμα του αυτοκινήτου μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Δείτε τις φωτογραφίες:

yaris_thessaloniki2.jpg

 

yaris_thessaloniki.jpg

Φωτογραφίες από το Facebook

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία
Έργα αποκατάστασης ύψους 1,4 δισ. ευρώ ξεκινoύν το καλοκαίρι στη Θεσσαλία μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel
Ταχιάος: Το καλοκαίρι ξεκινούν έργα αποκατάστασης 1,4 δισ. ευρώ στη Θεσσαλία