Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θέμης Αδαμαντίδης σε δημοσιογράφους: «Καλώς τα παιδιά» - Ελεύθερος ως τη Δευτέρα

Ο καλλιτέχνης αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο

Τα αδικήματα της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και της απλής εξύβρισης περιλαμβάνονται στην δίωξη που άσκησε το μεσημέρι η Εισαγγελία σε βάρος του τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη που συνελήφθη χθες Παρασκευή έπειτα από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του η σύντροφός του.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο τραγουδιστής, τον οποίο η μηνυτήρια κατηγορεί για σωματική βία, οδηγήθηκε μετά τον Εισαγγελέα, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, από το οποίο έλαβε προθεσμία και θα δικαστεί τη Δευτέρα.

Μέχρι τότε, το δικαστήριο διέταξε να παραμείνει ελεύθερος ο καλλιτέχνης με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, και να μην έχει καμία επικοινωνία μαζί της με κανένα τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φτάνοντας στην Ευελπίδων ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε βλέποντας τους δημοσιογράφους και τους φωτορεπόρτερ «καλώς τα παιδιά».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

afrikaniki-skoni-ispania
Υπουργείο Υγείας για αφρικανική σκόνη: Αποφύγετε παραμονή σε εξωτερικούς χώρους
Οδηγίες για την προστασία των ευπαθών ομάδων δίνει το υπουργείο – Τι αναφέρει για την άσκηση σε εξωτερικούς χώρους
Υπουργείο Υγείας για αφρικανική σκόνη: Αποφύγετε παραμονή σε εξωτερικούς χώρους
ΤΖΟΚΕΡ: Άλλαξε η ζωή του, κέρδισε 7 εκατ. ευρώ - Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο
Το τυχερό δελτίο κέρδισε 5,4 + 1,58 εκατ. ευρώ καθώς είχε και 19 επιτυχίες στη δεύτερη κατηγορία – Οι αριθμοί που κληρώθηκαν
ΤΖΟΚΕΡ: Άλλαξε η ζωή του, κέρδισε 7 εκατ. ευρώ - Πού παίχτηκε το «χρυσό» δελτίο