Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Η ενημέρωση από την Πυροσβεστική για την πτώση του Antonov

Συνεχίζεται η επιχείρηση για την ανάσυρση και των εντοπισμό των υπολοίπων έξι σορών

Μια σορός έχει εντοπιστεί ενώ άλλη μια έχει ήδη ανασυρθεί από τα συντρίμμια του μοιραίου αεροσκάφους τύπου Antonov το οποίο και κατέπεσε έξω από την Καβάλα στην τοποθεσία Παλαιοχώρι.

Το παραπάνω γνωστοποιήθηκε από την έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε, στο περιθώριο του δυστυχήματος, από τον εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος.

Παράλληλα, συνεχίζεται η επιχείρηση για την ανάσυρση και των εντοπισμό των υπολοίπων έξι σορών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, στο σημείο δεν διαπιστώθηκε η ύπαρξη επικίνδυνων ουσιών.

Οπως περιέγραψε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, οι αρχές ενημερώθηκαν αμέσως μετά την πρόσκρουση πως το αεροσκάφος μετέφερε 11,5 τόνους πυρομαχικά και ακαριαία στήθηκε μια ευρείας κλίμακας επιχείρηση στο σημείο.

«Πλέον έχει ξεκινήσει η δεύτερη φάση. Προσωπικό του Στρατού και 30 πυροσβέστες θα διαμορφώσουν οδούς ασφαλούς διέλευσης για τη μεταφορά και την απολύμανση των σορών».

Στις έρευνες συνδράμουν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ένα ελικόπτερο του Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης. Σημειώνεται ότι από την πτώση του αεροσκάφους στην Καβάλα νεκροί είναι και οι οκτώ επιβαίνοντες, όλοι ουκρανικής καταγωγής.

Πηγή: skai

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παγκόσμια ανησυχία για τα αεροπλάνα Boeing – Ποια είναι τα 2 ελαττώματα που έχουν
Καθημερινά περιστατικά βλαβών και έκτακτων προσγειώσεων μέσα σε λίγα 24ωρα που είχαν ως αποτέλεσμα έως και τραυματισμούς
Παγκόσμια ανησυχία για τα αεροπλάνα Boeing – Ποια είναι τα 2 ελαττώματα που έχουν