Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ρόδος: Έλαβε ειδοποιητήριο με πρόστιμο… 6.648.444 ευρώ! (ΦΩΤΟ)

Για τροχονομική παράβαση

Στο… τσακ γλίτωσε λιποθυμικό επεισόδιο μια Ροδίτισσα όταν άνοιξε ειδοποιητήριο του Δήμου και αντί για πρόστιμο εκατό ευρώ είδε ότι καλείται να πληρώσει πάνω από εξίμιση εκατομμύρια ευρώ!

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το rodiaki.gr, η γυναίκα έλαβε το ειδοποιητήριο  στα τέλη του περασμένου Ιουνίου.  Η ειδοποίηση αφορούσε  οφειλή από πρόστιμο σε τροχονομική παράβαση με τις αρμόδιες υπηρεσίας να την καλούν να εξοφλήσει άμεσα το δυσθεώρητο ποσό.

Η γυναίκα αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, κατάλαβε ότι πρόκειται περί λάθους και πήγε στις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες με το ειδοποιητήριο ανά χείρας...

Μάλιστα όταν απευθύνθηκε στον αρμόδιο του υπάλληλο φέρεται να του είπε: «Επειδή δεν μπορώ να το πληρώσω με κάρτα, θα σας το πληρώσω cash (σ.σ. μετρητά)»!

Στη συνέχεια, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος rodiaki.gr ο «άναυδος» υπάλληλος παραδέχθηκε ότι πρόκειται περί λάθους και έσπευσε να καθησυχάσει την γυναίκα λέγοντας ότι δεν πρέπει να ανησυχεί και ότι οι υπηρεσίες θα διορθώσουν το λάθος.

Δείτε την ειδοποίηση με το πρόστιμο των 6.648.444 ευρώ

d061dc0a689ecb5e76ed510da20e80d5.jpg

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη
Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - Στον ΟΑΣΘ μόνο 50 λεωφορεία τα οποία θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, θα εξυπηρετούν τους πολίτες
Μεγάλη απεργία 24 ωρών: Ποιοι βάζουν λουκέτο - Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη