Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα απάτη με.... Whats App - Τι λέει για "Βίβλο" και "Κύριο"

whatsapp

Τι αναφέρει μήνυμα που έρχεται στο κινητό

Δεν έχουν τέλος οι απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, με τους επιτήδειους να βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους για να εξαπατήσουν τον κόσμο. Πλέον στέλνουν και μηνύματα μέσα από εφαρμογές των κινητών, όπως είναι whats app και αναφέρουν και την... Βίβλο.

Συγκεκριμένα, το Dnews, φέρνει στη δημοσιότητα ένα νέο είδος απάτης, που μάλιστα χρησιμοποιούν την «Βίβλο» και τον «Κύριο».

Το παρακάτω μήνυμα ήρθε στην εφαρμογή Whats App σε αναγνώστη . Χρειάζεται προσοχή γιατί κάποιος μπορεί να την «πατήσει» και να στείλει τα στοιχεία του, ή αντί για την επιλογή «αποκλεισμός» να «κλικάρει» το «προσθήκη στις επαφές».

Συγκεκριμένα, το μήνυμα είναι ξεκάθαρο πώς πρόκειται για ένα κακό google translate, ενώ τον αριθμό που προτίθεται ο «καλός» άνθρωπος να μας χαρίσει είναι κάτι ακαταλαβίστικο καθώς πρόκειται για το «φανταστικό» ποσό των 1530.000 Ευρώ.

Το μήνυμα γράφει το εξής:

«Γεια σας, λυπάμαι πραγματικά που σας στέλνω το μήνυμά μου με αυτόν τον τρόπο, αλλά είμαι πραγματικά ειλικρινής και ειλικρινής.

Θα ήθελα να δωρίσω 1530.000 € σε ένα αξιόπιστο και έντιμο άτομο που θα χρησιμοποιήσει τα χρήματά μου με σύνεση λόγω της πολύ κρίσιμης κατάστασής μου, δηλαδή του καρκίνου του λάρυγγα.

Δεν μπορώ να πεθάνω χωρίς να δώσω όλα αυτά τα χρήματα γιατί πιστεύω ότι θα ήταν κρίμα γιατί η Βίβλος λέει ότι υπάρχει χρόνος για όλα και ότι είναι καιρός να λάβετε αυτά τα χρήματα για τα έργα του Κυρίου.

Εάν θέλετε να λάβετε τη δωρεά μου, ενημερώστε με για να σας πω περισσότερα και επίσης να σας συνδέσω με τον διευθυντή μου.»

Όπως θα δείτε και στην εικόνα, είναι «ειλικρινής» αλλά και πραγματικά «ειλικρινής», ο αριθμός είναι +22784213539:

apati.jpg

Πηγή dikaiologitika.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά
«Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα» - Τι αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου της οικογένειας
Παίρνουν διαζύγιο Πρίγκιπας Νικόλαος και Πριγκίπισσα Τατιάνα 14 χρόνια μετά