Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος

Την νεκρή αντίκρισε ο 31χρονος γιός που έλειπε από το σπίτι την στιγμή της δολοφονίας

Νέες πληροφορίες για τη γυναικοκτονία στην Κρήτη βλέπουν το “φως” της δημοσιότητας, λίγες ώρες μετά τη σοκαριστική είδηση ότι 60χρονος έσφαξε τη γυναίκα του μέσα στο σπίτι τους, γιατί του ζήτησε να χωρίσουν. 

Το ζευγάρι είχε τρία ενήλικα παιδιά. Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως μόλις πριν από λίγες ημέρες είχαν παντρέψει το ένα από τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (31.07.2022) στο χωριό Άνω Μαλάκι, στο Ρέθυμνο. 

Την Αστυνομία ειδοποίησε ο 31χρονος γιος τους, ο οποίος έλειπε από το σπίτι τη στιγμή της δολοφονίας, και όταν επέστρεψε αντίκρυσε το φρικιαστικό θέαμα. Η 56χρονη μητέρα του κείτονταν μπρούμυτα στην κουζίνα, με τραύματα στο λαιμό. 

Ο γυναικοκτόνος παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμου και στη συνέχεια υπέδειξε στις αρχές πού είχε το μαχαίρι του εγκλήματος.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Άνω Μαλάκι. Σύμφωνα με τα όσα λέει στο newsit.gr άνθρωπος που τους γνώριζε, η 56χρονη “ήταν κομμώτρια. Ήταν μια εργατική, ευγενική και ήσυχη γυναίκα. Πριν από 15 ημέρες περίπου, είχαν χαρές, πάντρεψαν τον έναν από τους γιους τους”.

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Λελεδάκης λέει στο newsit.gr ότι δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έγινε: “Ήταν μια καλή και ήσυχη οικογένεια, έδειχναν αγαπημένοι… Βέβαια, πίσω από τις πόρτες του σπιτιού τους δεν μπορώ να ξέρω τι γινόταν”.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τη γυναικοκτονία στην Κρήτη:

“Συνελήφθη, άμεσα σήμερα (31.07.2021) το πρωί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία σε βάρος ημεδαπής γυναίκας, σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνης.

Ειδικότερα, ο ημεδαπός με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τραυμάτισε θανάσιμα την σύζυγο του.
Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης και αρμόδιο κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρεθύμνου. Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Η προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνης”.

Πηγή newsit.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ