Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δολοφονική ληστεία στο Κιλκίς: Τους επιτέθηκαν με ρόπαλα – Νεκρός 23χρονος

Συνελήφθησαν από την αστυνομία 4 από τους δράστες – Έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους

Τραγική κατάληξη είχε ένα βίαιο περιστατικό ληστείας το οποίο έγινε στην ευρύτερη περιοχή του Πολύκαστρου στο Κιλκίς, κατά το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 23χρονος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ομάδα περισσότερων των 10 ατόμων, χθες τα ξημερώματα επιτέθηκαν σε 4 άτομα με καταγωγή από το Πακιστάν στην ευρύτερη περιοχή του Πολυκάστρου, με σκοπό να τους ληστέψουν. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας ξύλινα ρόπαλα άρχισαν να χτυπούν τα θύματά τους και τους αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ. Οι τρεις από τους παθόντες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο, όπου λίγη ώρα αργότερα ένας 23χρονος υπέκυψε στα τραύματά του.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν από την αστυνομία μέχρι στιγμής 4 άτομα. Οι τρεις από τους συλληφθέντες είναι από το Αφγανιστάν, ηλικίας 20, 23 και 36 ετών, ενώ ο τέταρτος είναι ένας 18χρονος από τη Συρία. Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν επίσης 11 αυτοσχέδια ρόπαλα, ενώ από την αστυνομία συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των υπόλοιπων δραστών.

Αναλυτικά, σε ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Συνελήφθησαν χθες (31 Ιουλίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, 4 αλλοδαποί άνδρες, για ανθρωποκτονία, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα οι προαναφερόμενοι μαζί με άγνωστους συνεργούς τους, προσέγγισαν 4 αλλοδαπούς άνδρες σε περιοχή του Κιλκίς, τους ακινητοποίησαν με χρήση ξύλινων ροπάλων και σωματικής βίας και τους αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Οι 3 από τους παθόντες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου ο ένας κατέληξε συνεπεία των τραυμάτων που έφερε. Στον χώρο της επίθεσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κινητά τηλέφωνα.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων ταυτότητας των συνεργών τους.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ