Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 65χρονος που συνελήφθη για εμπρησμό στη Θάσο

Ως βασικός ύποπτος για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τις προηγούμενες μέρες στη Σκάλα Ποταμιάς καίγοντας ορεινή δασική έκταση

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας αναμένεται να οδηγηθεί -έως το απόγευμα- ο 65χρονος άντρας που συνελήφθη το πρωί στη Θάσο ως βασικός ύποπτος για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε τις προηγούμενες μέρες στη Σκάλα Ποταμιάς καίγοντας ορεινή δασική έκταση.

Κατά την έρευνα των αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών στο αυτοκίνητο του συλληφθέντα εντοπίστηκαν φωτοβολίδες και εύφλεκτο υλικό.

Ο εισαγγελέας αναμένεται να του απαγγείλει κατηγορίες σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει συνταχθεί από τις πυροσβεστικές και αστυνομικές αρχές ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Πρέπει να τονιστεί ότι λίγα 24ωρα μετά το ξέσπασμα της πυρκαγιάς είχε ενεργοποιηθεί στο νησί της Θάσου Κλιμάκιο Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΚΑΕΕ) αποτελούμενο από ανακριτικούς υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ είχε μεταβεί από την Αθήνα και κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) για τη διερεύνηση των αιτιών της πυρκαγιάς.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

yourdog
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€
Το TyposThes σε συνεργασία με τη σχολή εκπαίδευσης σκύλων Yourdog σας προσφέρουν τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε τον σκύλο σας με έκπτωση 50% από τις...
Θεσσαλονίκη: Εκπαιδεύστε τώρα τον σκύλο σας με έκπτωση 50% - Μόνο 230€