Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τραγωδία στην Ορεστιάδα: Πέθανε χορευτής μπροστά στα μάτια του κόσμου

Αιφνίδιος θάνατος χορευτή που συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Φανούρεια 2022»

«Παγωμένη» είναι η τοπική κοινωνία της Ορεστιάδας από τον αιφνίδιο θάνατο χορευτή που συμμετείχε στις εκδηλώσεις «Φανούρεια 2022».

Σύμφωνα με τοπικές πηγές, κατά τη διάρκεια της τελευταίας ημέρας των τριήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης «To Κρασοχώρι», ο ηλικιωμένος που συμμετείχε με το χορευτικό συγκρότημα του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΡΟΜΥΛΙΩΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ», μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί που παρουσίασαν, κατέρρευσε.

Πέθανε ακαριαία

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Evros-news.gr, παρά τις πρώτες βοήθειες που του δόθηκαν όταν διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας,  οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. Δίπλα του βρισκόταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγος του, η οποία είναι και αυτή χορεύτρια στον ίδιο σύλλογο της Κομοτηνής. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του, αλλά αγαπούσε πολύ τον χορό και συνέχισε να χορεύει και να συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του συλλόγου της Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση του συλλόγου

Σήμερα η οικογένεια του συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών θρηνεί τον Γιώργο μας, την ψυχή του συλλόγου που δεν είναι πια μαζί μας.
Φίλοι και μέλη του συλλόγου αποχαιρετούν έναν αξιαγάπητο και γλυκό άνθρωπο.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Κυριακή 28 Αυγούστου και ώρα 11:30 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Κοιμητήρια Κομοτηνής.

Αντί στεφάνων η οικογένεια επιθυμεί τη συγκέντρωση χρημάτων στο Σύλλογό μας, τα οποία θα διατεθούν για τη στήριξη και ενίσχυση φιλανθρωπικού ιδρύματος της περιοχής μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του
.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ