Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ρέμος – Μπουρλά σε γλέντι στη Νέα Υόρκη: Ο Έλβις και η… Θεσσαλονίκη (VIDEO)

Έκπληκτοι οι καλεσμένοι φιλανθρωπικού γκαλά τους παρακολουθούσαν να ερμηνεύουν μαζί το εμβληματικό "falling in love"

Στην καταπράσινη αυλή του Ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου στα Χάμπτονς της Νέας Υόρκης, τις τελευταίες ημέρες επικρατούσε πυρετός προετοιμασιών για το ετήσιο φιλανθρωπικό gala Blue Dream.

Τα τραπέζια ήταν sold out από καιρό σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση ότι guest star στη φετινή εκδήλωση θα ήταν ο Αντώνης Ρέμος. Πολλοί από τους ομογενείς γύρισαν νωρίτερα από τις διακοπές τους για να δώσουν το παρόν και όταν ο δημοφιλής καλλιτέχνης εμφανίστηκε μπροστά τους ξεκίνησε ένα ενθουσιώδες πάρτι με τον κόσμο να πολιορκεί τη σκηνή.

Οι καλεσμένοι χόρευαν ασταμάτητα

Ακόμα και ο Άλμπερτ Μπουρλά άφησε για λίγο τις υποχρεώσεις του στη Pfizer και ταξίδεψε στα Χάμπτονς , έναν παραμυθένιο τόπο που μαγνητίζει το διεθνές jet set.

Αρχικά άρχισε να χορεύει με την παρέα του και λίγο αργότερα ακολούθησε ένα απροσδόκητο ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο που κατέβηκε στο τραπέζι του. Έκπληκτοι οι καλεσμένοι τους παρακολουθούσαν να ερμηνεύουν μαζί το εμβληματικό falling in love του Έλβις Πρίσλευ.

 

Μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος τραγούγησε για τη Θεσσαλονίκη, αφιερώνοντας το τραγούδι στον Θεσσαλονικιό Άλμπερτ Μπουρλά. 

https://www.youtube.com/watch?v=qfFVfRqkGVA

 

Τα super car σχημάτιζαν ουρές από τις έξι το απόγευμα του Σαββάτου τοπική ώρα και από τις καλογυαλισμένες Ferrari , τις πανάκριβες Bentley και τα θηριώδη τζιπ κατέβαιναν οι καλεσμένοι για να πάρουν τις θέσεις τους στο χώρο της εκδήλωσης . Οι Έλληνες billionaires μεταξύ των οποίων ο Τζων Κατσιματίδης και ο Μάικλ Ψαρός , και ο Τζων Παγιάβλας , ο λομπίστας Μάικ Μανάτος , ο congressman Γκας Μπιλιράκης και σύσσωμη η ελίτ της Ελληνοαμερικανικής κοινότητας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του father Αλεξ Καρλούτσου που οργάνωσε το event μαζί με την πρεσβυτέρα Ξάνθη και τα παιδιά τους , δίνοντας σημασία και στην τελευταία λεπτομέρεια.

Ο οικοδεσπότης , ο οποίος πρόσφατα τιμήθηκε με το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας από τον Αμερικανό Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν καλωσόρισε τον Δήμαρχο Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς και τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη που είχαν και κατ’ ιδίαν συνάντηση στο Μανχάταν σε θερμό κλίμα.
Μετά το δείπνο o father Alex επέστρεψε στη σκηνή για να υποδεχθεί τον Αντώνη Ρέμο και τους μουσικούς του μιλώντας με ζεστά λόγια για τον Έλληνα καλλιτέχνη και την αγάπη που του δείχνει ο κόσμος.

Θαυμαστής του Αντώνη Ρέμου αποδείχθηκε και ο Παύλος Γλίξμπουργκ που είχε φτάσει στο gala με την σύζυγό του Μαρί Σαντάλ αφού δεν σταμάτησε να τραγουδάει και να χορεύει μπροστά στη σκηνή.Στην εκδήλωση βρέθηκαν και αρκετοί επιχειρηματίες από την Αθήνα ,μεταξύ τον οποίων ο Πολυχρόνης Συγγελίδης , ο Κώστας Πηλαδάκης, ο Σίμος Χαραλαμπίδης και ο Νίκος Βασιλείου.Τις προηγούμενες ημέρες ο father Alex είχε οργανώσει ένα γεμάτο πρόγραμμα για τον Έλληνα καλλιτέχνη που περιλάβανε από yachting στον Βόρειο Ατλαντικό Ωκεανό μέχρι κλειστό δείπνο με τους ισχυρότερους Ελληνοαμερικανούς και τον πρώην Υπουργό Εξωτερικό των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο. Στην ερώτηση του iefimerida αν πιστεύει ότι θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ ο κ. Πομπέο απάντησε με ένα πλατύ χαμόγελο.

Ο Fr Αλεξ με το ζεύγος Πομπέο και τον Αντώνη Ρέμο 

Φεύγοντας από το gala οι καλεσμένοι έπαιρναν δώρο ένα πακέτο με Ελληνικά προϊόντα . Το live σταμάτησε πριν τα μεσάνυχτα καθώς ισχύουν αυστηροί κανόνες για την ηχορύπανση στη γειτονιά της Μπιγιονσέ, του Στήβεν Σπίλμπεργκ , του Ρίτσαρντ Γκιρ και της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Με πληροφορίες από iefimerida.gr 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώνεται απόψε στο «Ολύμπιον» το #SKGLIVE! MUSIC FEST – «Ζωντανεύουμε τη δημιουργία»

Από την περασμένη Δευτέρα έως και απόψε (18/4) το «Ολύμπιον» δονείται από μουσικές και ήχους που ξεσηκώνουν τους θεατές οι οποίοι...

Ολοκληρώνεται απόψε στο «Ολύμπιον» το #SKGLIVE! MUSIC FEST – «Ζωντανεύουμε τη δημιουργία»