Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αντίστροφη μέτρηση για το 1ο Mykonos Running Festival

Ιδανικές αγωνιστικές συνθήκες και προνομιακές τιμές διαμονής για όλους τους συμμετέχοντες

Ραντεβού στη Μύκονο για μία ασύγκριτη δρομική εμπειρία, με ιδανικές αγωνιστικές συνθήκες και με προνομιακές τιμές διαμονής, δίνουν δρομείς και οικογένειες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα λάβουν μέρος στο 1ο Mykonos Running Festival! Η διοργάνωση θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου, αποτελώντας έναν μοναδικό συνδυασμό εξαιρετικού αγωνιστικού προγράμματος και ψυχαγωγικών παράλληλων εκδηλώσεων, μία ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Οι λάτρεις του αθλητισμού υγείας, αλλά και οι πιστοί φίλοι της Μυκόνου, θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις τους στο «νησί των ανέμων», τρέχοντας σε διαδρομές πιστοποιημένες από τη World Athletics με θέα το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και απολαμβάνοντας υπηρεσίες υποστήριξης υψηλού επιπέδου.

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να επωφεληθούν από τις προνομιακές τιμές διαμονής και εστίασης που έχουν εξασφαλίσει οι διοργανωτές για τους ίδιους τους δρομείς και για τους συνοδούς τους. Η λίστα με τα συνεργαζόμενα ξενοδοχεία και ταξιδιωτικά πρακτορεία υπάρχει στην σχετική ενότητα, στον επίσημο δικτυακό ιστότοπο της διοργάνωσης: https://mykonosrunningfestival.org/accommodation/.

Το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα του 1ου Mykonos Running Festival έχει ως εξής: Σάββατο 1 Οκτωβρίου ώρα 16:00: Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. -Stoiximan Mykonos Run, Κυριακή 2 Οκτωβρίου ώρα 09:00: Διεθνής Ημιμαραθώνιος Δρόμος - Mykonos Gold και ώρα 12:00: Δρόμος Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 2.500μ. - Mykonos Family Fun.

Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν ποικίλες δράσεις πολιτιστικού, περιβαλλοντικού και αθλητικού ενδιαφέροντος, όπως επίσης και κοινωνικής ευθύνης, ώστε η συνολική εμπειρία να ικανοποιήσει τους πάντες. Το πρόγραμμα αθλητικής-ψυχαγωγικής απασχόλησης παιδιών (Kids Athletics) παρουσία Ολυμπιονικών και πρωταθλητών αντοχής, η διοργάνωση beach party προς τιμήν των δρομέων, καθώς και ποικίλες άλλες πολιτιστικές και κοινωνικές εκδηλώσεις θα μετατρέψουν τη νέα διοργάνωση σε ένα μοναδικό φθινοπωρινό φεστιβάλ αθλητισμού και πολιτισμού.

Επιπλέον, ξεχωριστή σημασία δίνεται στο Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της διοργάνωσης, που υποστηρίζει την προσπάθεια Ενεργειακής Αναβάθμισης της Μονάδας Προληπτικής Ιατρικής «Ιπποκράτης» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», καθώς και σε αυτό της Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας, με ιδιαίτερη μέριμνα για την ελαχιστοποίηση του οικολογικού αποτυπώματος συνολικά.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Κλασικού Αθλητισμού (World Athletics) σε αγωνιστικές διαδρομές που φέρουν την επίσημη πιστοποίησή της και εφαρμόζοντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής που προβλέπεται από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Το Mykonos Running Festival διοργανώνεται από τoν Δήμο Μυκόνου σε συνεργασία με τον ΜΕΑΣ Τρίτων, διοργανωτή του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης, οι οποίες αποτελούν και συνεργαζόμενες διοργανώσεις, καθώς και με τη υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και πλήθους θεσμικών και εθελοντικών φορέων υποστήριξης.

Αναλυτικές πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης, www.mykonosrunningfestival.org

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ