Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Πιερία: Κλείνει αύριο η Εθνική Οδός έξω από τη Θεσσαλονίκη

kleisti-ethniki-odos

Λόγω εργασιών – Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία και για ποιες ώρες

Κλειστεί θα μείνε αύριο, Τετάρτη, το βράδυ η εθνική οδός Θεσσαλονίκης – Αθηνών σε τμήμα της Πιερίας, λόγω εργασιών που θα γίνουν σε ανισόπεδο κόμβο στο ρεύμα κατεύθυνσης προς τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, σε σχετική ανακοίνωσή της η αστυνομία αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στην Πιερία, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα, αύριο Τετάρτη (21 Σεπτεμβρίου 2022) και από ώρα 21.30 έως ώρα 06.00 της Πέμπτης (22 Σεπτεμβρίου 2022) θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο από τον νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης έως τον βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων δρόμων.

Η σωστή οδική συμπεριφορά των οδηγών και η τήρηση των κανόνων οδικής κυκλοφορίας είναι βασικές προϋποθέσεις τόσο για την ασφαλή μετακίνηση, όσο και για την αποφυγή των τροχαίων ατυχημάτων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι