Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καλαμάτα: Τροχαίο με τρελή πορεία ΙΧ – Παρέσυρε μηχανή και δύο μαθητές (ΦΩΤΟ)

Οι δύο 15χρονοι που τραυματίστηκαν νοσηλεύονται εκτός κινδύνου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 9 και μισή σήμερα το πρωί στην οδό Λυκούργου, έξω από το 1ο Λύκειο Καλαμάτας. Πιο συγκεκριμένα, οδηγός μηχανής σταμάτησε σε διάβαση στη συμβολή των οδών Χίου και Λυκούργου για να περάσουν 5 μαθητές. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, Διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο, που οδηγούσε ηλικιωμένος, με κατεύθυνση προς τη Νέδοντος, παρέσυρε την μηχανή και στη συνέχεια χτύπησε 2 μαθητές, που βρίσκονταν στη διάβαση.

 

Τραυματίστηκαν δύο μαθητές και ένας οδηγός μηχανής

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η τρελή του πορεία δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στη συνέχεια χτύπησε και άλλο όχημα που ερχόταν από την οδό Χίου. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν 2 μαθητές και ο οδηγός της μηχανής και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

troxaio_kalamata_2.jpg

 

Εκτός κινδύνου οι μαθητές

Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας δύο 15χρονοι μαθητές, οι οποίοι τραυματίστηκαν έπειτα από σύγκρουση ενός ΙΧ με μία μοτοσικλέτα σε διάβαση πεζών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, τη στιγμή που οι δύο μαθητές διέσχιζαν τη διάβαση πεζών, σήμερα, το πρωί της Πέμπτης, επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 60χρονος έπεσε, υπό συνθήκες που διερευνώνται, επάνω σε δίκυκλη μηχανή, στην οποία επέβαινε ένας 30χρονος και είχε σταματήσει στη διάβαση.

 

Προανάκριση της ΕΛ.ΑΣ. για το τροχαίο στην Καλαμάτα

Στην συνέχεια, η μηχανή έπεσε πάνω στους μαθητές, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο 15χρονοι. Αμέσως μετά οι δύο μαθητές διακομίστηκαν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου νοσηλεύονται. Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

troxaio_kalamata_3.jpg

Πηγή: iefimerida.gr

Φωτογραφίες: ΕΡΤ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ