Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ζωγράφου: Η δόκιμη αστυνομικός φωτογραφιζόταν με όπλο στο χέρι (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Έχει σχέση με μέλος της συμμορίας που συνελήφθη - Πώς βοηθούσε το κύκλωμα

Μεταξύ των συλληφθέντων της αστυνομικής επιχείρησης, χθες, στην Πολυτεχνειούπουλη Ζωγράφου, ήταν μία δόκιμη αστυνομικός. Η δόκιμη αστυνομικός συνεργαζόταν με 30χρονο σεσημασμένο Αλβανό, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η δόκιμη αστυνομικός έχει σχέση με πρωτοπαλίκαρο της συμμορίας του Αλβανού που συνελήφθη, ενώ σε προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ, η γυναίκα είχε πληροφορηθεί για τις δυνάμεις που θα επιχειρούσαν και ενημέρωσε την ομάδα των κακοποιών.

 

Η κοπέλα, που υπηρετούσε στο ΑΤ Ζωγράφου και είχε πρόσβαση στην γραμματεία του τμήματος, φέρεται να βοηθούσε το κύκλωμα με όπλα και ναρκωτικά που είχε στηθεί εντός της πανεπιστημιούπολης λειτουργώντας ως πληροφοριοδότης. Μάλιστα, ο ΣΚΑΪ έφερε στη δημοσιότητα, σήμερα, φωτογραφία στην οποία φαίνεται η δόκιμη αστυνομικός εντός του χώρου της φοιτητικής εστίας να ποζάρει παρέα με δύο άλλα άτομα κρατώντας ένα πιστόλι στο χέρι.

polytexneioypoli-dokimi-astynomikos.jpg

 

Αυτή είναι η δόκιμη αστυνομικός - Ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος και δούλευε σε καφέ

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, η δόκιμη αστυνομικός ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές σε δήμο της Αθήνας.

Άνθρωπος από το στενό της περιβάλλον δήλωσε στο iefimerida.gr: «Ένα πάρα πολύ καλό, εργατικό και τίμιο κορίτσι. Εργαζόταν σε καφέ της περιοχής και παράλληλα σπούδαζε στα ΤΕΙ. Ήθελε πάρα πολύ να γίνει αστυνομικός. Έδωσε μία φορά, δεν τα κατάφερε, και ξαναέδωσε για να μπει στην αστυνομία.

Ήταν τόσο δραστήρια και τόσο εργατική που συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές και έβαλε υποψηφιότητα για δημοτική σύμβουλος. Την περίοδο που εργαζόταν στην καφετέρια έκανε σχέση με έναν νεαρό από την Αλβανία. Δεν ξέρω αν σχετίζεται με αυτή την υπόθεση. Έχουμε μείνει άναυδοι. Είμαστε πάρα πολύ στενοχωρημένοι από αυτήν την εξέλιξη».

Φωτογραφίες της δόκιμης αστυνομικού:

dokimi_astynomikos_1.jpg
dokimi_astynomikos_2.jpg

 

dokimi_astynomikos_3.jpg

 

Συνελήφθησαν 22 άτομα στην επιχείρηση

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε χθες σε 22 συλλήψεις στην επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή και του υπό κατάληψη χώρου. Οι 13 έγιναν στην παλιά φοιτητική εστία και 9 σε διπλανά σπίτια. Τα όπλα που βρέθηκαν στους χώρους της Φοιτητικής Εστίας αποδεικνύουν ότι χρησιμοποιούνταν ως ορμητήριο και καταφύγιο από κακοποιούς, με ιδιαίτερα έντονη δράση -ληστείες και διακίνηση ναρκωτικών- στην ευρύτερη περιοχή του Ζωγράφου, της Καισαριανής, του Βύρωνα και της Αθήνας.

 

Επίθεση σε αστυνομικό και πυροβολισμοί

Να σημειωθεί ότι στη διάρκεια της επιχείρησης, 35χρονη ανθυπαστυνόμος αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποχώρησε. Κατά την αποχώρησή της δέχθηκε επίθεση από σεσημασμένο 30χρονο Αλβανό, τον οποίο τραυμάτισε κάνοντας χρήση του υπηρεσιακού της όπλου.

Σε βάρος του 30χρονου εκκρεμούν 4 εντάλματα σύλληψης για ληστείες, όπλα και ναρκωτικά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Η αστυνομικός μεταφέρθηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ