Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΤΖΟΚΕΡ: «Super Offer 1+1» για τους online παίκτες - Κληρώνει απόψε 1,2 εκατ. ευρώ

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Τουλάχιστον 1,2 εκατ. ευρώ έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν απόψε οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ. Η κατάθεση δελτίων για συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να γίνει μόλις με μερικά κλικ μέσω του διαδικτύου, μπαίνοντας στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.

Μάλιστα, όσοι επιλέξουν να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ online θα συναντήσουν την προσφορά «Super Offer 1+1». Κάνοντας login στον λογαριασμό τους, στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ, οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τη συγκεκριμένη προσφορά, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Κατάθεση δελτίων έως τις 21:30

Το ΤΖΟΚΕΡ online δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να καταθέτουν τα δελτία τους με ευκολία, μέσα σε λίγα λεπτά, από όπου κι αν βρίσκονται. Όσοι επισκέπτονται για πρώτη φορά το tzoker.gr ή την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ  χρειάζεται αρχικά να κάνουν εγγραφή και να δημιουργήσουν τον προσωπικό τους λογαριασμό, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν διαδικτυακά στο παιχνίδι και να ενημερώνονται για τις online προσφορές.

Επιπλέον, τόσο στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού όσο και στην εφαρμογή, οι παίκτες μπορούν να βρουν προσυμπληρωμένα δελτία τυχαίας επιλογής, να παίζουν και τους 20 αριθμούς ΤΖΟΚΕΡ με το πάτημα ενός κουμπιού, να συμπληρώνουν 12 στήλες ανά δελτίο και να επανακαταθέτουν το ίδιο δελτίο μόνο με ένα κλικ.

Η αποψινή κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα διεξαχθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube, στο tzoker.gr καθώς και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. H κατάθεση δελτίων θα ολοκληρωθεί στις 21:30 το βράδυ. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ο Κάλιναν εγκρίθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ και αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα το καλοκαίρι
Βρετανικό Μουσείο: Νέος διευθυντής μετά το σκάνδαλο κλοπής αρχαιοτήτων - Ποιος είναι
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Δεν σκότωσα, δεν λεηλάτησα, δεν έκλεψα, δεν βίασα και, κυρίως, δεν ξεκίνησα κατακτητικό πόλεμο εναντίον μιας γειτονικής χώρας»
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία